Museum Hoorn

Het Museum van de Twintigste Eeuw is een nostalgisch museum, waar u zich waant in de vorige eeuw. Bekijk oude interieurs, wandel door een oud winkelstraatje en ga eens in een schoolklas van vroeger zitten. Hoe woonden uw (groot)ouders en wat deed men in de vrije tijd? Op dit soort vragen krijgt u in het Museum van de Twintigste Eeuw antwoord. Want er is immers veel veranderd de afgelopen honderd jaar. Het museum is gevestigd in een oude gevangenis op het Oostereiland, vlakbij de haven van Hoorn. Ook de haven en de historische binnenstad van Hoorn zijn een bezoekje waard!

Adres: Krententuin 24, 1621 DG Hoorn
Website: Museum Hoorn

Bungalowparken nabij

Museum Hoorn

Park Westerkogge

Westerkogge is een gemoedelijk park met een buitenzwembad. Spring op de fiets en ontdek de omgeving of huur een boot en vaar het Markermeer op.

Roompot Park Wijdenes

Op Roompot Park Wijdenes staat de natuurbeleving centraal. Het autoluwe vakantiepark ligt pal aan het Markermeer, hier kunt u eindeloos kijken over het kabbelende water en hoort u de vogels fluiten.

EuroParcs Resort Markermeer

Resort Markermeer is gelegen aan het Markermeer en de ideale vakantiebestemming voor waterliefhebbers! Maak een boottocht of duik bij mooi weer in het meer.

EuroParcs IJsselmeer

Kiest u graag voor de combinatie natuur én vermaak, dan is het Bungalowpark Zuiderzee perfect! Ga varen op het IJsselmeer, terwijl u kinderen zwemmen in het zwembad.

Villapark IJsselhof

Villavakantiepark IJsselhof is pal gelegen aan het IJsselmeer. Niet alleen het IJsselmeer is een bron van vermaak, ook het villapark zelf, biedt voldoende vermaak voor jong en oud.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.