Museum Hoorn: Nostalgisch museum

Het Museum van de Twintigste Eeuw is een nostalgisch museum, waar u zich waant in de vorige eeuw. Bekijk oude interieurs, wandel door een oud winkelstraatje en ga eens in een schoolklas van vroeger zitten. Hoe woonden je (groot)ouders en wat deed men in de vrije tijd? Op dit soort vragen krijgt u in het nostalgische museum antwoord. Want er is immers veel veranderd de afgelopen honderd jaar.

Het museum is gevestigd in een oude gevangenis op het Oostereiland, vlakbij de mooie haven van Hoorn. Ook de haven en de historisch binnenstad van Hoorn zijn een bezoekje waard!

Krententuin 24
1621 DG Hoorn
www.museumhoorn.nl

Bungalowparken nabij Museum Hoorn: Nostalgisch museum

Westerkogge

Westerkogge is een gemoedelijk vakantiepark nabij Hoorn. Wilt u Hoorn en omgeving verkennen, spring op de fiets of huur een boot en vaar het Markermeer op.

Lees meer
EuroParcs Resort Markermeer

Resort Markermeer is gelegen aan het Markermeer en de ideale vakantiebestemming voor waterliefhebbers! Maak een boottocht of duik bij mooi weer in het meer.

Lees meer
Bungalowpark Zuiderzee

Kiest u graag voor de combinatie natuur én vermaak, dan is het Bungalowpark Zuiderzee perfect! Ga varen op het IJsselmeer, terwijl u kinderen zwemmen in het zwembad.

Lees meer