Museum Hoorn

Het Museum van de Twintigste Eeuw is een nostalgisch museum, waar u zich waant in de vorige eeuw. Bekijk oude interieurs, wandel door een oud winkelstraatje en ga eens in een schoolklas van vroeger zitten. Hoe woonden uw (groot)ouders en wat deed men in de vrije tijd? Op dit soort vragen krijgt u in het Museum van de Twintigste Eeuw antwoord. Want er is immers veel veranderd de afgelopen honderd jaar. Het museum is gevestigd in een oude gevangenis op het Oostereiland, vlakbij de mooie haven van Hoorn. Ook de haven en de historische binnenstad van Hoorn zijn een bezoekje waard!

Website: www.museumhoorn.nl
Adres: Krententuin 24, 1621 DG Hoorn

Bungalowparken nabij Museum Hoorn

Westerkogge

Westerkogge is een gemoedelijk park met een buitenzwembad. Spring op de fiets en ontdek de omgeving of huur een boot en vaar het Markermeer op.

Lees meer
EuroParcs Resort Markermeer

Resort Markermeer is gelegen aan het Markermeer en de ideale vakantiebestemming voor waterliefhebbers! Maak een boottocht of duik bij mooi weer in het meer.

Lees meer
Bungalowpark Zuiderzee

Kiest u graag voor de combinatie natuur én vermaak, dan is het Bungalowpark Zuiderzee perfect! Ga varen op het IJsselmeer, terwijl u kinderen zwemmen in het zwembad.

Lees meer