Zeeuws maritiem muZEEum

Bij het Zeeuws maritiem muZEEum in Vlissingen ontdekt u het rijke verleden van de Zeeuwen en hun sterke band met de zee. U komt alles te weten over admiraal Michiel de Ruyter. Kunt u luisteren naar verhalen over het leven op, in, en aan de zee en kunt u de grote zee-archeologische collectie uit de VOC-tijd bewonderen. Tot de topstukken van het museum behoren enkele voorwerpen uit het VOC-schip ’t Vliegent Hart.

Adres: Nieuwendijk 11, 4381 BV Vlissingen

Bungalowparken nabij

Zeeuws maritiem muZEEum

Noordzee Resort Vlissingen

Noordzee Resort Vlissingen is perfect voor een (strand) vakantie aan de Hollandse kust! De boulevard met het zandstrand van Vlissingen ligt op slechts 250 meter.

Vakantiepark Zeebad

Op zoek naar een familievakantie aan de Hollandse kust, dan is Zeebad een aanrader - op loopafstand van het strand en is er een binnenzwembad - Altijd waterpret!

Noordzee Résidence Dishoek

Op het terras van uw luxe villa is het goed toeven met een glas wijn. En met een ligging op slechts 300 meter van het strand, is een strandwandeling zo gemaakt.

EuroParcs Schoneveld

Schoneveld ligt pal aan de Noordzee, aan één van de schoonste stranden van Nederland. Een plek waar u elk seizoen kunt genieten van het strand en de duinen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.