Nationaal Park De Weerribben

Nationaal Park Weerribben-Wieden in Overijssel is een labyrint van plassen, meren, slootjes, moerasbossen, uitgestrekte rietpercelen en bloemrijke hooilanden. U kunt hier prachtig wandelen, fietsen en varen (bijvoorbeeld met een fluisterboot), maar kanovaren is het allermooiste. Op een van uw tochten bestaat er de kans dat u een otter spot, want deze leven sinds 2002 weer in dit gebiedt. Meer info vindt u op www.staatsbosbeheer.nl/Natuurgebieden/weerribben

Adres: Hoogeweg 27, 8376 EM Ossenzijl

Bungalowparken nabij Nationaal Park De Weerribben

Waterstaete Ossenzijl

Waterstaete Ossenzijl is perfect voor rust- en waterliefhebbers! De villa’s beschikken over een aanlegsteiger en heeft u ook uw eigen sloep bij uw villa.

Lees meer
Villapark de Weerribben

Vooral het genieten van rust, ruimte en de natuur staan hier centraal. U verblijft in luxe en vrijstaande rietgedekte villa’s. Ontspannen kan in het binnenzwembad en restaurant.

Lees meer
Résidence Weerribben

Perfecte keuze voor familie- of vriendenweekenden. Geniet van het waterlandschap van Nationaal Park de Weerribben. Nagenieten kan in de luxe groepsaccommodaties.

Lees meer
Waterpark Langelille

Op de grens van Friesland en Overijssel ligt Waterpark Langelille. Met name waterliefhebber zijn hier aan het juiste adres, want water is hier nooit ver weg!

Lees meer
Résidence De Eese

Trek er op uit want de natuur is hier prachtig, bezoek Nationaal Park Weerribben-Wieden en ook het schilderachtige Giethoorn is bijzonder.

Lees meer
Vakantiepark Giethoorn

Park Giethoorn is pal aan het water gelegen en het perfecte vakantieadres voor waterliefhebbers. Eten kan in het restaurant of huur een fiets en verken de omgeving.

Lees meer