Nijmegen

Nijmegen is één van de oudste steden van Nederland. Als u Nijmegen bezoekt, zult u zien dat de moderne architectuur wordt afgewisseld met historische panden. Het gevarieerde aanbod aan winkels maakt Nijmegen tot een prima stad om te winkelen. Na het winkelen of op een warme zomeravond is het goed vertoeven op één van de vele terrasjes. Er is in Nijmegen altijd wat te beleven op het gebied van sport, recreatie of cultuur. Bezoek het museum het Valkhof of het Nationaal Fietsmuseum Velorama. Het hoogtepunt is en blijft natuurlijk het jaarlijks terugkerende wandelevenement de Wandel 4daagse.

Adres: Nijmegen Nederland

Bungalowparken nabij

Nijmegen

Park Schuttersoord

Schuttersoord is een kleinschalig park met een prachtige ligging aan de bossen van Groesbeek en Mook. Hierdoor is het park uitermate geschikt voor rust- en natuurliefhebbers.

De Oude Molen

Fietsen en wandelen, verken Nijmegen, ravotten in het buitenzwembad en 's avonds knus met z'n allen in een chalet. Op de Oude Molen is het mogelijk!

De Zeven Heuvelen

Tussen de glooiende heuvels, tegen de Duitse grens én bij Nijmegen ligt 'De Zeven Heuvelen'. Na een dag shoppen of wandelen kunt u ontspannen in het wellness centrum.

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

De Kraaijenbergse Plassen is een walhalla voor watersporters! Vanuit uw bungalow heeft u een mooi zicht over het water. Verken de plassen met een boot of kano.

Bungalowpark Molendal

Molendal is een gastvrij park dat een goede keuze is voor rust- en natuurzoekers. U kunt hier eindeloos fietsen en ook een uitstapje naar Duitsland is zo gemaakt.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.