Poëzieroute Leeuwarden

Ga eens lekker wandelen door Leeuwarden met je hoofd gebogen naar de stoeptegels. Niet omdat er in de stad niets te zien valt, maar omdat er in het plaveisel allemaal prachtige gedichten staan. Het project ontstond in 1993, maar is inmiddels zo groot geworden dat er een ware poëzieroute door de stad loopt. De route begint vlak bij het Centraal Station van Leeuwarden. Onderweg kom je werk tegen van dichters als Gerrit Komrij, Theun de Vries, Remco Campert, Jan Jacob Slauerhoff en Jan Arends. U kunt de onderstaande website bezoeken voor de kaart.

Adres: Leeuwarden
Website: Poëzieroute Leeuwarden

Bungalowparken nabij

Poëzieroute Leeuwarden

Vakantiepark It Wiid

Luxe bungalows aan het water met aanlegsteiger, die omgeven zijn door de Friese wateren. Watersporters- en visliefhebbers zijn hier aan het juiste adres.

Waterpark Alde Feanen

Op Waterpark Alde Feanen liggen de Friese wateren voor uw voordeur! Na zo'n actief dagje op het water is het heerlijk thuiskomen in uw luxe waterwoning die van alle gemakken is voorzien.

Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis is het vakantieadres voor rustzoekers en watersportliefhebbers. U stapt zo vanuit uw watervilla in uw boot en vaart zo het 'Bergumermeer' op.

Recreatiepark Tusken de Marren

Tusken de Marren is perfect voor watersporters! Met een eigen aanlegsteiger en de Friese wateren aan uw voeten. Ook ideaal als uitvalsbasis tijdens de Sneekweek.

Waterpark Oan’e Poel

De Terhernster Poelen voor de deur en een luxe bungalow met aanlegsteiger en een eigen boot, waarmee u zo de Friese wateren op vaart. Ideaal voor waterliefhebbers!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.