Rederij Belle

Houdt u van varen, maar wel in stijl? Dat biedt Rederij Belle de oplossing! Deze rederij is gespecialiseerd in rondvaarten in luxe salonboten door onder andere Amsterdam en over de rivier de Vecht. De vloot van Rederij Belle bestaat uit vier prachtige salonboten. In deze boten voelt u zich meteen de koning(in) te rijk op het water. Wat rederij Belle bijzonder maakt, is dat er talloze mogelijkheden zijn om van uw dagje uit op het water een succes te maken. De rederij kan u allerlei suggesties doen voor een rondvaart door Amsterdam. Wat dacht u van een rondvaart met een borrel, een high tea of een diner? U kunt ook een speciale architectuur rondvaart boeken of vraag de kapitein om wat meer te vertellen over de geschiedenis van de stad. Een rondvaart terwijl er livemuziek wordt gespeeld? Ook dat is niets te veel gevraagd!

Adres: Naarderstraat 5-7, 1398 XR Muiden
Website: Rederij Belle

Luxe rondvaart in een salonboot

De Vecht mag met recht een van de mooiste rivieren van Nederland genoemd worden. De groene omgeving en de imposante buitenhuizen aan de oever geven een rondvaart in een salonboot over de Vecht nog meer charme. In de 17de en 18de eeuw lieten rijke Amsterdamse kooplieden de schitterende buitenhuizen bouwen. Het vervoer van het handelswaar gebeurde namelijk veelal over het water. Bewonder de huizen, de schitterende tuinen en theekoepels. De Vecht loopt van Utrecht naar het IJsselmeer bij Muiden. Het is dus een lange rivier met diverse mooie routes.

Rederij Belle kan voor u nog meer mooie rondvaarten in een salonboot verzorgen in andere schitterende vaargebieden. Een van de opties is een tocht over de Amstel. Ontdek de pracht en veelzijdigheid van Amsterdam en vaar vervolgens de stad uit langs nostalgische plaatsjes. Natuurliefhebbers kiezen voor een rondvaart over de Loosdrechtse Plassen, de Vinkeveense plassen of Westeinderplassen. Wilt u tijdens uw boottocht kennismaken met de authentieke Hollandse pracht? Dan is een rondvaart langs de Zaanse Schans een aanrader!

Bungalowparken nabij

Rederij Belle

EuroParcs Poort van Amsterdam

Naar Amsterdam of Haarlem? Of met een boot het water op? Het is hier mogelijk. Na een dag oer-Hollands genieten, duikt u het zwembad in en komt u tot rust in de sauna.

Landal Gooise Heide

Landal Gooise heide is een perfecte combinatie van optimaal genieten van het buitenleven met overnachten in luxe safaritenten.

Europarcs Het Amsterdamse Bos

Europarcs Het Amsterdamse Bos, omgeven door de natuur van het Amsterdamse Bos, maar ook Amsterdam ligt binnen handbereik. Ideaal, want zo biedt dit vakantiepark het beste van twee werelden.

Landal Volendam

Landal Volendam is een rustig vakantiepark dat gelegen is aan het Markermeer in Volendam. Volendam centrum en de haven liggen op wandelafstand.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.