Restaurant FF Swanjéé

Restaurant FF Swanjéé ligt midden in ‘s-Hertogenbosch. Het is een restaurant met een moderne en gastvrije twist, waar u alle dagen van de week welkom bent. Op vakantie in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch of u wil tijdens het winkelen een lekker hapje eten in een goed restaurant, dan is Restaurant FF Swanjéé perfect! Want op de menukaart staan uitsluitend streek- en biologische producten. Ook het vlees dat geserveerd wordt, is puur Hollands, van zeer goede kwaliteit en afkomstig van roodbonte koeien. Dit proeft u! Of wat dacht u van Wapazz? Dit zijn kleine gerechtjes van hoge kwaliteit, die als voorgerecht of als tussendoortje besteld kunnen worden. Natuurlijk mag een goede bier- en wijnkaart niet ontbreken.

Websitw: www.Ffswanjee.nl
Aders: Hinthamerstraat 76-78, 5211 MS ‘s-Hertogenbosch

Bungalowparken nabij Restaurant FF Swanjéé

Résidence De Leuvert

De Leuvert wordt omringd door een gevarieerd landschap; heide, weide en bossen wisselen elkaar af. Trek er op uit, wandelen, fietsen en bezoek Eindhoven en de Efteling.

Lees meer
Dierenbos

Dierenbos is een goede keuze voor jonge gezinnen. Hertjes, zwijntjes en andere dieren zorgen voor beestachtige vakantiepret. Waterpret is er in het overdekte zwembad.

Lees meer
Duinhoeve

Ravotten in de speeltuin en op de airtrampoline en nadien duikt u in het buitenzwembad. Of wat dacht u van een dagje Efteling of Beekse Bergen?

Lees meer