Restaurant FF Swanjéé

Restaurant FF Swanjéé ligt midden in ‘s-Hertogenbosch. Het is een restaurant met een moderne en gastvrije twist, waar u alle dagen van de week welkom bent. Op vakantie in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch of u wil tijdens het winkelen een lekker hapje eten in een goed restaurant, dan is Restaurant FF Swanjéé perfect! Want op de menukaart staan uitsluitend streek- en biologische producten. Ook het vlees dat geserveerd wordt, is puur Hollands, van zeer goede kwaliteit en afkomstig van roodbonte koeien. Dit proeft u! Of wat dacht u van Wapazz? Dit zijn kleine gerechtjes van hoge kwaliteit, die als voorgerecht of als tussendoortje besteld kunnen worden. Natuurlijk mag een goede bier- en wijnkaart niet ontbreken.

Adres: Hinthamerstraat 76-78, 5211 MS ‘s-Hertogenbosch
Website: Restaurant FF Swanjéé

Bungalowparken nabij

Restaurant FF Swanjéé

Résidence De Leuvert

De Leuvert wordt omringd door een gevarieerd landschap; heide, weide en bossen wisselen elkaar af. Trek er op uit, wandelen, fietsen en bezoek Eindhoven en de Efteling.

Vakantiepark Dierenbos

Dierenbos is een goede keuze voor jonge gezinnen. Hertjes, zwijntjes en andere dieren zorgen voor beestachtige vakantiepret. Waterpret is er in het overdekte zwembad.

EuroParcs Aan de Maas

Europarcs Aan de Maas, ligt zoals de naam al doet vermoeden, direct aan een zijtak van de Maas! Perfect dus voor water- en watersportliefhebbers.

Recreatiepark Duinhoeve

Ravotten in de speeltuin en op de airtrampoline en nadien duikt u in het buitenzwembad. Of wat dacht u van een dagje Efteling of Beekse Bergen?

Klein Oisterwijk

Landal Klein Oisterwijk grenst aan het natuurgebied Oisterwijkse Bossen en Vennen. Wandelaars en fietsers kunnen bij de receptie van Landal Klein Oisterwijk terecht voor mooie routes door het Brabantse land.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.