Restaurant FF Swanjéé

Restaurant FF Swanjéé ligt midden in ‘s-Hertogenbosch. Het is een restaurant met een moderne en gastvrije twist, waar u alle dagen van de week welkom bent. Op vakantie in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch of u wil tijdens het winkelen een lekker hapje eten in een goed restaurant, dan is Restaurant FF Swanjéé perfect! Want op de menukaart staan uitsluitend streek- en biologische producten. Ook het vlees dat geserveerd wordt, is puur Hollands, van zeer goede kwaliteit en afkomstig van roodbonte koeien. Dit proeft u! Of wat dacht u van Wapazz? Dit zijn kleine gerechtjes van hoge kwaliteit, die als voorgerecht of als tussendoortje besteld kunnen worden. Natuurlijk mag een goede bier- en wijnkaart niet ontbreken.

Adres: Hinthamerstraat 76-78, 5211 MS ‘s-Hertogenbosch
Website: Restaurant FF Swanjéé

Bungalowparken nabij

Restaurant FF Swanjéé

Résidence De Leuvert

De Leuvert wordt omringd door een gevarieerd landschap; heide, weide en bossen wisselen elkaar af. Trek er op uit, wandelen, fietsen en bezoek Eindhoven en de Efteling.

Dierenbos

Dierenbos is een goede keuze voor jonge gezinnen. Hertjes, zwijntjes en andere dieren zorgen voor beestachtige vakantiepret. Waterpret is er in het overdekte zwembad.

Duinhoeve

Ravotten in de speeltuin en op de airtrampoline en nadien duikt u in het buitenzwembad. Of wat dacht u van een dagje Efteling of Beekse Bergen?

Landal Parck Kaatsheuvel

U wandelt vanuit u bungalow zo de bossen in en staat u in 7 fietsminuten voor de ingang van de Efteling. Na een dagje Efteling, kunt u bijkomen in het zwembad.

Het Esmeer

Het Esmeer is een goede keuze voor gezinnen, die graag op en rond het water vertoeven. Aangezien het Esmeer grenst aan de Neswaarden en beschikt over een eigen jachthaven.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.