Restaurant Prins Heerlijck

In het pittoreske Beetsterzwaag vindt u Restaurant Prins Heerlijck. Een restaurant dat zijn naam eer aan doet, want u kunt er prinsheerlijk eten in verschillende vertrekken, die elk een eigen unieke sfeer hebben. Zo kunt u kiezen uit de Serre, de tuinkamer, de open haard kamer en bij mooi weer is het terras een aanrader. Op de menukaart staan gerechten die een Franse basis hebben, maar met regionale producten wordt ook regelmatig gekookt. Heeft u dieetwensen, geen probleem! Hier wordt rekening mee gehouden. Natuurlijk ontbreekt een goede en uitgebreide wijnkaart niet.

Kortom, of u nu romantisch met zijn tweetjes wil dineren, of gezellig wil lunchen met uw kinderen bij ‘Restaurant Prins Heerlijck’ bent u aan het juiste adres.

Website: www.prinsheerlijck.nl
Adres: Hoofdstraat 23, 9244 CL Beetsterzwaag

Bungalowparken nabij Restaurant Prins Heerlijck

Buitenplaats It Wiid

Luxe bungalows aan het water met aanlegsteiger, die omgeven zijn door de Friese wateren. Watersporters- en visliefhebbers zijn hier aan het juiste adres.

Lees meer
Molecaten Park ’t Hout

U bent hier op de juiste plek voor zowel rust als vertier. Kinderen kunnen zich uitleven in het buitenzwembad en de binnenspeeltuin. Maar ook de omgeving is schitterend.

Lees meer