Restaurant Prins Heerlijck

In het pittoreske Beetsterzwaag vindt u Restaurant Prins Heerlijck. Een restaurant dat zijn naam eer aan doet, want u kunt er prinsheerlijk eten in verschillende vertrekken, die elk een eigen unieke sfeer hebben. Zo kunt u kiezen uit de Serre, de tuinkamer, de open haard kamer en bij mooi weer is het terras een aanrader. Op de menukaart staan gerechten die een Franse basis hebben, maar met regionale producten wordt ook regelmatig gekookt. Heeft u dieetwensen, geen probleem! Hier wordt rekening mee gehouden. Natuurlijk ontbreekt een goede en uitgebreide wijnkaart niet. Kortom, of u nu romantisch met zijn tweetjes wil dineren, of gezellig wil lunchen met uw kinderen bij ‘Restaurant Prins Heerlijck’ bent u aan het juiste adres.

Adres: Hoofdstraat 23, 9244 CL Beetsterzwaag
Website: Restaurant Prins Heerlijck

Bungalowparken nabij

Restaurant Prins Heerlijck

Waterpark Alde Feanen

Op Waterpark Alde Feanen liggen de Friese wateren voor uw voordeur! Na zo'n actief dagje op het water is het heerlijk thuiskomen in uw luxe waterwoning die van alle gemakken is voorzien.

Vakantiepark It Wiid

Luxe bungalows aan het water met aanlegsteiger, die omgeven zijn door de Friese wateren. Watersporters- en visliefhebbers zijn hier aan het juiste adres.

Molecaten Park ’t Hout

U bent hier op de juiste plek voor zowel rust als vertier. Kinderen kunnen zich uitleven in het buitenzwembad en de binnenspeeltuin. Maar ook de omgeving is schitterend.

Recreatiepark Tusken de Marren

Tusken de Marren is perfect voor watersporters! Met een eigen aanlegsteiger en de Friese wateren aan uw voeten. Ook ideaal als uitvalsbasis tijdens de Sneekweek.

Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis is het vakantieadres voor rustzoekers en watersportliefhebbers. U stapt zo vanuit uw watervilla in uw boot en vaart zo het 'Bergumermeer' op.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.