Restaurant Schoonoord

Midden in het dorpje Oosterbeek ligt Restaurant Schoonoord. Een gemoedelijk restaurant waar u welkom bent, voor zowel een kopje koffie met gebak als voor een lunch. Maar ook voor een gezellig diner bent u bij Restaurant Schoonoord aan het juiste adres. U bent vanaf 17.00 uur welkom voor een diner en staan er op de menukaart, zowel kinder- en vleesgerechten als pasta’s en pizza’s. U kunt ook kiezen voor de dagschotel en de dagsoep! Uiteraard wisselt de menukaart regelmatig en staan er ook seizoensgerechten op de menukaart. Hapjes zijn overigens de gehele dag te bestellen.

Adres: Pietersbergseweg 4, 6862 BV Oosterbeek
Website: Restaurant Schoonoord

Bungalowparken nabij

Restaurant Schoonoord

Vakantiepark Arnhem

Plonzen in het zwembad en ontspannen in de sauna en whirlpool. Spelen in de zeeroverspeeltuin, meedoen met het recreatieteam of verken de omgeving.

EuroParcs De Hooge Veluwe

Samen de natuur in? Kom dan naar Europarcs Hooge Veluwe, waar u verblijft midden op de Veluwe. Zwemmen, sporten- en spelen ... of gewoon niets doen.

Recreatiepark de Wielerbaan

Waterpret in het binnenzwembad en meedoen met het recreatieteam. Verken ook de omgeving, want de Veluwe, als ook de Utrechtse Heuvelrug liggen aan uw voeten.

EuroParcs De Wije Werelt

Dolle pret in de indoorspeeltuin, spetteren in het buitenzwembad en smullen in het familie restaurant. Bovendien liggen de Veluwse bossen aan uw voeten.

EuroParcs de Zanding

Er even tussenuit met kinderen doet u op de Zanding, gelegen aan een recreatiemeer op de Veluwe. Gaaf is het 'Avonturen Survival Eiland' en het nieuwe binnenzwembad.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.