Restaurant Schoonoord

Midden in het dorpje Oosterbeek ligt Restaurant Schoonoord. Een gemoedelijk restaurant waar u welkom bent, voor zowel een kopje koffie met gebak als voor een lunch. Maar ook voor een gezellig diner bent u bij Restaurant Schoonoord aan het juiste adres. U bent vanaf 17.00 uur welkom voor een diner en staan er op de menukaart, zowel kinder- en vleesgerechten als pasta’s en pizza’s. U kunt ook kiezen voor de dagschotel en de dagsoep! Uiteraard wisselt de menukaart regelmatig en staan er ook seizoensgerechten op de menukaart. Hapjes zijn overigens de gehele dag te bestellen.

Website: www.Restaurant-Schoonoord.nl
Adres: Pietersbergseweg 4, 6862 BV Oosterbeek

Bungalowparken nabij Restaurant Schoonoord

Park Hooge Veluwe
Droompark Hooge Veluwe

Samen de natuur in? Kom dan naar DroomPark Hooge Veluwe, waar u verblijft midden op de Veluwe. Zwemmen, sporten- en spelen … of gewoon niets doen.

Lees meer
De Wielerbaan

Waterpret in het binnenzwembad en meedoen met het recreatieteam. Verken ook de omgeving, want de Veluwe, als ook de Utrechtse Heuvelrug liggen aan uw voeten.

Lees meer
De Wije Werelt

Dolle pret in de indoorspeeltuin, spetteren in het buitenzwembad en smullen in het familie restaurant. Bovendien liggen de Veluwse bossen aan uw voeten.

Lees meer
Zandstrand op Vakantiepark De Zanding
Droompark de Zanding

Er even tussenuit met kinderen doet u op de Zanding, gelegen aan een recreatiemeer op de Veluwe. Gaaf is het ‘Avonturen Survival Eiland’ en het nieuwe binnenzwembad.

Lees meer
Bospark Ede

Bospark Ede is perfect voor gezinnen als ook voor rust- en natuurliefhebbers. Duik in het buitenzwembad en fiets- en wandelaars kunnen dwalen over de vele routes.

Lees meer
Park Berkenrhode

Verscholen in de bossen van de Veluwe ligt Berkenrhode! Eindeloos wandelen en fietsen en is het na een dagje natuur heerlijk thuiskomen in de luxe bos lodges.

Lees meer