Restaurant ’t Hemelriek

Wauw, wat een leuk dagje uit kunt u beleven, bij en rondom Restaurant ’t Hemelriek. Naast een gezellig restaurant, waar u zowel kunt lunchen als dineren, heeft Restaurant ’t Hemelriek ook een fraai terras dat uitzicht geeft op de recreatievijver ’t Hemelriek. Deze recreatievijver is de perfecte plek, om bij mooi weer te luieren op het witte zandstrand en te genieten van de warme zon, terwijl uw kinderen dobberen en spelen in het water. Eventjes voldoende waterpret beleefd? Er zijn ook enkele speeltoestellen en een speelweide. Makkelijk zijn ook de heren- en damestoiletten en er is een kiosk voor de nodige versnaperingen.

Adres: Houtvester Jansenweg 1, 9462 TB Gasselte
Website: Restaurant ’t Hemelriek

Bungalowparken nabij

Restaurant ’t Hemelriek

Drouwenerzand

Als uw kinderen niet kunnen kiezen tussen een vakantie- en een attractiepark, waarom niet beide? Vakantiepark- en all-in attractiepark Drouwenerzand biedt beide.

Bospark Lunsbergen

Lekker even bijkomen? Kom dan genieten op het Drentse Bospark Lunsbergen met knusse chalets, een binnenzwembad en een minigolfbaan.

Roompot Hunzepark

Voor zowel mensen die er graag op uit trekken als gezinnen is Hunzepark een prima keuze. Met in de omgeving talloze uitstapjes en fijne voorzieningen op Hunzepark.

Hof van Saksen

Suis van de spectaculaire waterglijbanen, bezoek de kinder academies en de indoorspeeltuin. Nagenieten doet u in de rietgedekte boerderijen.

Vakantiepark Hunzedal

Duik in het subtropisch zwembad, ga dobberen op de recreatievijver, ravotten in de indoorspeeltuin of in de Adventure hal. Op Hunzedal is altijd wel wat te beleven!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.