Rijksmuseum Twenthe

De echte kunstliefhebbers moeten een keer een kijkje gaan nemen bij het Rijksmuseum Twenthe in Enschede. Hier tref je belangrijke kunstschatten aan die dateren uit de middeleeuwen tot in het heden, waaronder schilderijen, beeldhouwwerken, kunstnijverheid, handschriften en doopvonten. Je kunt werk bewonderen van grote kunstenaars uit binnen- en buitenland, waaronder Pieter Brueghel de Jonge, Joos van Cleve, Jan Steen, Cornelis Troost en Claude Monet. Er is ook een museumcafé en een museumwinkel. Het Rijksmuseum Twenthe is van dinsdag t/m zondag geopend van 11:00 tot 17:00, alleen eerste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten.

Adres: Lasondersingel 129 – 131, 7514 BP Enschede

Bungalowparken nabij

Rijksmuseum Twenthe

Ferienresort Bad Bentheim

De bosrijke omgeving van Bad Bentheim is perfect voor wandel- en fietstochten. Nadien komt u tot rust in de luxe villa's of neem een frisse duik in het binnenzwembad.

Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt

Wandelen en fietsen - want de omgeving is schitterend! Duik in het buitenzwembad of daag uw kinderen uit op het all weather sportveld of op de tennisbaan.

Vakantiepark ’n Kaps

In de natuurrijke omgeving kunt u wandelen en fietsen. Daarnaast kunt u vissen, is er een verwarmd buitenzwembad, een bowlingbaan en indoor speeltuin.

De Witte Berg

De Witte Berg is een gemoedelijk vakantiepark in Twente, nabij Ootmarsum. Wandelen en fietsen en nadien plonst u in het binnen- of buitenzwembad.

Landgoed De Elsgraven

Landgoed De Elsgraven is een kleinschalig Landal park midden in de natuur. Ook een binnenzwembad en sport- en spelvoorzieningen ontbreken niet.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.