Schoorl Actief

Op vakantie rondom Schoorl en u wilt een dagje of middagje actief bezig zijn? Geen probleem! Hiervoor kunt u terecht bij Schoorl Actief. Dit is een bedrijf dat zowel in de zomer als winter sportieve activiteiten aanbiedt. Elke activiteit staat onder leiding van een enthousiaste instructeur, die er op toe ziet dat iedereen voldoende tijd heeft, om de sportieve activiteit te leren. Bovendien is het ook goed mogelijk dat de instructeur, in overleg met de groep, ervoor kiest om de activiteit in competitieverband te laten verlopen. Of u nu in de winter of zomer verblijft rondom Schoorl, u kunt bij Schoorl actief altijd terecht!

Adres: Strand Camperduin 9, 1871 GH Schoorl
Website: Schoorlactief

Elk seizoen bent u welkom

De activiteiten worden namelijk aangepast aan het seizoen. Zo kunt u in de zomer kajak surfen en branding raften. Supergaaf is ook de activiteit ‘kajakken in de lagune’ tussen Camperduin en Hargen aan Zee. Liever niet het water op en is het winter? Ook dan zijn er voldoende activiteiten: een kompasloop door het Schoorlse duingebied, een GPS wandeling, boogschieten of reuze Twister. Allemaal activiteiten die zowel individueel als in groepsverband kunnen worden gereserveerd. Reserveren kan eenvoudig via de website van Schoorl Actief, hier staan ook de kosten en tijdstippen vermeld.

Schoorlactief.nl/zomer-activiteiten
Schoorlactief.nl/winter-activiteiten

Bungalowparken nabij

Schoorl Actief

Park Duynvallei

Eventjes ontsnappen aan de drukte? Kom dan naar Park Duynvallei in het dorpje Schoorl. Aan de poort van het breedste en hoogste duinenrijk van Nederland.

Park Scorleduyn

De zee en het strand hebben altijd al een enorme aantrekkingskracht gehad. Niet voor niets is het kustgebied van Schoorl een zeer geliefde vakantiebestemming.

Mooi Schoorl

De zee en het strand hebben veel te bieden. Strandwandelingen, zwemmen en luieren. Geniet van al dit moois en verblijf in een luxe villa pal aan de Noordzee.

Weideduyn

Op zoek naar een rustig vakantieadres, nabij de Noordzee, dan kunnen we Weideduyn aanraden. Op Weideduyn liggen slechts 11 villa's en zijn er geen parkvoorzieningen.

EuroParcs Koningshof

Op Résidence Koningshof staat rust en relaxen in de stijlvolle vakantiebungalows centraal. Wandel de Schoorlse Duinen in en bezoek Schoorl met de hoge klimduin.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.