Schoorl Actief

Op vakantie rondom Schoorl en u wilt een dagje of middagje actief bezig zijn? Geen probleem! Hiervoor kunt u terecht bij Schoorl Actief. Dit is een bedrijf dat zowel in de zomer als winter sportieve activiteiten aanbiedt. Elke activiteit staat onder leiding van een enthousiaste instructeur, die er op toe ziet dat iedereen voldoende tijd heeft, om de sportieve activiteit te leren. Bovendien is het ook goed mogelijk dat de instructeur, in overleg met de groep, ervoor kiest om de activiteit in competitieverband te laten verlopen. Of u nu in de winter of zomer verblijft rondom Schoorl, u kunt bij Schoorl actief altijd terecht!

Adres: Strand Camperduin 9, 1871 GH Schoorl
Website: Schoorlactief

Elk seizoen bent u welkom

De activiteiten worden namelijk aangepast aan het seizoen. Zo kunt u in de zomer kajak surfen en branding raften. Supergaaf is ook de activiteit ‘kajakken in de lagune’ tussen Camperduin en Hargen aan Zee. Liever niet het water op en is het winter? Ook dan zijn er voldoende activiteiten: een kompasloop door het Schoorlse duingebied, een GPS wandeling, boogschieten of reuze Twister. Allemaal activiteiten die zowel individueel als in groepsverband kunnen worden gereserveerd. Reserveren kan eenvoudig via de website van Schoorl Actief, hier staan ook de kosten en tijdstippen vermeld.

Schoorlactief.nl/zomer-activiteiten
Schoorlactief.nl/winter-activiteiten

Bungalowparken nabij Schoorl Actief

Duynvallei

Eventjes ontsnappen aan de drukte? Kom dan naar Park Duynvallei in het dorpje Schoorl. Aan de poort van het breedste en hoogste duinenrijk van Nederland.

Lees meer
Park Scorleduyn

De zee en het strand hebben altijd al een enorme aantrekkingskracht gehad. Niet voor niets is het kustgebied van Schoorl een zeer geliefde vakantiebestemming.

Lees meer
Mooi Schoorl

De zee en het strand hebben veel te bieden. Strandwandelingen, zwemmen en luieren. Geniet van al dit moois en verblijf in een luxe villa pal aan de Noordzee.

Lees meer
Weideduyn

Op zoek naar een rustig vakantieadres, nabij de Noordzee, dan kunnen we Weideduyn aanraden. Op Weideduyn liggen slechts 11 villa’s en zijn er geen parkvoorzieningen.

Lees meer
Residence Koningshof

Op Résidence Koningshof staat rust en relaxen in de stijlvolle vakantiebungalows centraal. Wandel de Schoorlse Duinen in en bezoek Schoorl met de hoge klimduin.

Lees meer
Droompark Molengroet

Wandel door de duinen en over het strand, maar ook Alkmaar, beroemd om de kaasmarkt ligt vlakbij. Plons in het buitenzwembad en geniet van de zon op de ligweide.

Lees meer
Recreatiepark de Woudhoeve

De Woudhoeve is een prima keuze voor zowel gezinnen als rustzoekers. Met een buitenzwembad, speeltuin en een parkrestaurant. Alkmaar ligt vlakbij.

Lees meer
Kustpark Egmond aan Zee

Kustpark Egmond aan Zee is het ideale park voor liefhebbers van strand, zee en zon. U vindt hier o.a. kindvriendelijke chalets, buitenzwembad en speeltuin.

Lees meer
De Graaf van Egmont

Op De Graaf van Egmont verblijft u pal aan zee! Geniet van het schitterende uitzicht over de zee en binnen een paar passen staat u op het strand! Ideaal!

Lees meer
Buitenplaats Callantsoog

Op zoek naar natuur, rust en de Noordzee, dan is Buitenplaats Callantsoog perfect! Het strand ligt op wandelafstand en ook wandel- en fietsroutes zijn er voldoende.

Lees meer