Speelcircus Bambini

Kinderen van alle leeftijden beleven een waanzinnige speelbelevenis in het Speelcircus Bambini in Vlissingen. In deze indoorspeeltuin zijn de mogelijkheden eindeloos. De allerkleinsten kunnen terecht in de kleine piste met hobbeldieren en een grote speelmat. De spannende freefall glijbaan is alleen voor de echte durfals. Samen glijden, kan van de duoglijbaan. Verder zijn er nog touwbruggen, kabelbanen, rodelbanen, reuze-lego en een computercorner. Te veel om op te noemen.

Adres: President Rooseveltlaan 731 B, 4383 NG Vlissingen

Bungalowparken nabij

Speelcircus Bambini

Noordzee Resort Vlissingen

Noordzee Resort Vlissingen is perfect voor een (strand) vakantie aan de Hollandse kust! De boulevard met het zandstrand van Vlissingen ligt op slechts 250 meter.

Noordzee Résidence Dishoek

Op het terras van uw luxe villa is het goed toeven met een glas wijn. En met een ligging op slechts 300 meter van het strand, is een strandwandeling zo gemaakt.

Vakantiepark Zeebad

Op zoek naar een familievakantie aan de Hollandse kust, dan is Zeebad een aanrader - op loopafstand van het strand en is er een binnenzwembad - Altijd waterpret!

EuroParcs Schoneveld

Schoneveld ligt pal aan de Noordzee, aan één van de schoonste stranden van Nederland. Een plek waar u elk seizoen kunt genieten van het strand en de duinen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.