Speelosaurus

Spelen is niet zomaar ‘spelen’, het heeft essentiële functies in de ontwikkeling van kinderen. Dat weten ze bij Speelosaurus als geen ander. Dit is een echte familieplek in Beuningen, vlak bij Nijmegen en Oosterhout. Naast een enorme speelgoeduitleen kunnen kinderen en ouders hier samenkomen. De kinderen kunnen er spelen met leuk en educatief speelgoed en samenspelen met nieuwe vriendjes, terwijl de ouders genieten van een kopje koffie of thee. De Speelosaurus heeft als missie om kinderen spelenderwijs wijs te laten worden en hen te ondersteunen in hun ontwikkeling. De kinderen zullen het fantastisch vinden om zo veel mooi speelgoed bijeen te zien. Hier beleven ze de tijd van hun leven. Hier worden ook regelmatig leuke en educatieve kinderactiviteiten georganiseerd. Denk onder meer aan voorleesochtenden en knutselactiviteiten. Zeker de moeite waard om hier aan mee te doen. Er worden hier eveneens lezingen en workshops voor (groot)ouders/verzorgers georganiseerd.

Adres: Thorbeckeplein 44, 6641 CA Beuningen
Website: Speelosaurus

Bungalowparken nabij Speelosaurus

Resort De Kraaijenbergse Plassen

De Kraaijenbergse Plassen is een walhalla voor watersporters! Vanuit uw bungalow heeft u een mooi zicht over het water. Verken de plassen met een boot of kano.

Lees meer
Vakantiepark de Oude Molen

Fietsen en wandelen, verken Nijmegen, ravotten in het buitenzwembad en ’s avonds knus met z’n allen in een chalet. Op de Oude Molen is het mogelijk!

Lees meer
Park Schuttersoord

Schuttersoord is een kleinschalig park met een prachtige ligging aan de bossen van Groesbeek en Mook. Hierdoor is het park uitermate geschikt voor rust- en natuurliefhebbers.

Lees meer
Bungalowpark De Zeven Heuvelen

Tussen de glooiende heuvels, tegen de Duitse grens én bij Nijmegen ligt ‘De Zeven Heuvelen’. Na een dag shoppen of wandelen kunt u ontspannen in het wellness centrum.

Lees meer
Vakantiepark Herperduin

Vakantiepark Herperduin, is omgeven door veel groen en verblijft u, vlakbij de Maas, in witte rietgedekte bungalows, die volledig zijn ingericht en volop rust bieden.

Lees meer
De Wielerbaan

Waterpret in het binnenzwembad en meedoen met het recreatieteam. Verken ook de omgeving, want de Veluwe, als ook de Utrechtse Heuvelrug liggen aan uw voeten.

Lees meer
Vakantiepark Schaijk

Wandelen en uitrusten in de bungalows die een authentiek outdoorgevoel uitstralen. Kinderen gaan naar het spray-park of de indoorspeeltuin. Uniek is het dronepark

Lees meer
Bungalowpark Molendal

Molendal is een gastvrij park dat een goede keuze is voor rust- en natuurzoekers. U kunt hier eindeloos fietsen en ook een uitstapje naar Duitsland is zo gemaakt.

Lees meer
De Riethorst

Rust- en natuurliefhebbers moeten op vakantie naar ‘de Riethorst’. De Riethorst ligt in een schitterende streek die u prima per fiets kunt verkennen. Ook Nijmegen is vlakbij!

Lees meer
Vakantiepark Arnhem

Plonzen in het zwembad en ontspannen in de sauna en whirlpool. Spelen in de zeeroverspeeltuin, meedoen met het recreatieteam of verken de omgeving.

Lees meer