Speelosaurus

Spelen is niet zomaar ‘spelen’, het heeft essentiële functies in de ontwikkeling van kinderen. Dat weten ze bij Speelosaurus als geen ander. Dit is een echte familieplek in Beuningen, vlak bij Nijmegen en Oosterhout. Naast een enorme speelgoeduitleen kunnen kinderen en ouders hier samenkomen. De kinderen kunnen er spelen met leuk en educatief speelgoed en samenspelen met nieuwe vriendjes, terwijl de ouders genieten van een kopje koffie of thee. De Speelosaurus heeft als missie om kinderen spelenderwijs wijs te laten worden en hen te ondersteunen in hun ontwikkeling. De kinderen zullen het fantastisch vinden om zo veel mooi speelgoed bijeen te zien. Hier beleven ze de tijd van hun leven. Hier worden ook regelmatig leuke en educatieve kinderactiviteiten georganiseerd. Denk onder meer aan voorleesochtenden en knutselactiviteiten. Zeker de moeite waard om hier aan mee te doen. Er worden hier eveneens lezingen en workshops voor (groot)ouders/verzorgers georganiseerd.

Adres: Thorbeckeplein 44, 6641 CA Beuningen
Website: Speelosaurus

Bungalowparken nabij

Speelosaurus

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

De Kraaijenbergse Plassen is een walhalla voor watersporters! Vanuit uw bungalow heeft u een mooi zicht over het water. Verken de plassen met een boot of kano.

De Oude Molen

Fietsen en wandelen, verken Nijmegen, ravotten in het buitenzwembad en 's avonds knus met z'n allen in een chalet. Op de Oude Molen is het mogelijk!

Park Schuttersoord

Schuttersoord is een kleinschalig park met een prachtige ligging aan de bossen van Groesbeek en Mook. Hierdoor is het park uitermate geschikt voor rust- en natuurliefhebbers.

De Zeven Heuvelen

Tussen de glooiende heuvels, tegen de Duitse grens én bij Nijmegen ligt 'De Zeven Heuvelen'. Na een dag shoppen of wandelen kunt u ontspannen in het wellness centrum.

Vakantiepark Herperduin

Vakantiepark Herperduin, is omgeven door veel groen en verblijft u, vlakbij de Maas, in witte rietgedekte bungalows, die volledig zijn ingericht en volop rust bieden.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.