Speelpark Oud Valkeveen

Ouders met kinderen tussen de 2 en 12 jaar opgelet! Op zoek naar een leuk uitstapje om je kroost goed mee te verwennen, denk dan eens aan het Speelpark Oud Valkeveen. Dit park ligt in een mooie bosrijke omgeving en beschikt over een eigen strand aan het Gooimeer. Er zijn allerlei uiteenlopende attracties als waterfietsen, botsauto’s, trampolines, een boemeltreintje, een glazen doolhof, een Inca-tempel en een spannende interactieve Goudmijn. Het park is dagelijks open van april t/m oktober van 10:00 tot 17:00.

Adres: Oud Huizerweg 2, 1411 GZ Naarden

Bungalowparken nabij

Speelpark Oud Valkeveen

Landal Gooise Heide

Landal Gooise heide is een perfecte combinatie van optimaal genieten van het buitenleven met overnachten in luxe safaritenten.

De Eemhof

Dol op water? Dan is de Eemhof het vakantiepark voor u. Gelegen aan het Eemmeer, met eigen jachthaven. Het bruist hier van sport- speel en entertainment.

EuroParcs Poort van Amsterdam

Naar Amsterdam of Haarlem? Of met een boot het water op? Het is hier mogelijk. Na een dag oer-Hollands genieten, duikt u het zwembad in en komt u tot rust in de sauna.

Bad Hulckesteijn

Op Bad Hulckesteijn beleeft u een vakantie op en aan het water. Het Nijkerkernauw ligt pal voor de deur en kunt u uw eigen (zeil)boot aan leggen in de jachthaven.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.