Speelpark Oud Valkeveen

Ouders met kinderen tussen de 2 en 12 jaar opgelet! Op zoek naar een leuk uitstapje om je kroost goed mee te verwennen, denk dan eens aan het Speelpark Oud Valkeveen. Dit park ligt in een mooie bosrijke omgeving en beschikt over een eigen strand aan het Gooimeer. Er zijn allerlei uiteenlopende attracties als waterfietsen, botsauto’s, trampolines, een boemeltreintje, een glazen doolhof, een Inca-tempel en een spannende interactieve Goudmijn. Het park is dagelijks open van april t/m oktober van 10:00 tot 17:00.

Adres: Oud Huizerweg 2, 1411 GZ Naarden

Bungalowparken nabij Speelpark Oud Valkeveen

De Eemhof

Dol op water? Dan is de Eemhof het vakantiepark voor u. Gelegen aan het Eemmeer, met eigen jachthaven. Het bruist hier van sport- speel en entertainment.

Lees meer
Resort Poort van Amsterdam

Naar Amsterdam of Haarlem? Of met een boot het water op? Het is hier mogelijk. Na een dag oer-Hollands genieten, duikt u het zwembad in en komt u tot rust in de sauna.

Lees meer
Bad Hulckesteijn

Op Bad Hulckesteijn beleeft u een vakantie op en aan het water. Het Nijkerkernauw ligt pal voor de deur en kunt u uw eigen (zeil)boot aan leggen in de jachthaven.

Lees meer
Landal Volendam

Landal Volendam is een rustig vakantiepark dat gelegen is aan het Markermeer in Volendam. Volendam centrum en de haven liggen op wandelafstand.

Lees meer
Marinapark Volendam

Gebouwd in typisch Volendamse stijl en gelegen pal aan het IJsselmeer in Volendam. Met een eigen jachthaven, zandstrandje en een overdekt zwembad en peuterbad.

Lees meer
RCN Zeewolde

Vakantiepark RCN Zeewolde is een veelzijdig vakantiepark. Zwemmen en watersporten op het Veluwemeer, duik in het binnenzwembad of ga fossielen opgraven.

Lees meer