Steinerbos

Recreatiepark Steinerbos is gelegen in Stein en is een begrip in de regio. Het Steinerbos is omgeven door veel groen, voor klein tot groot valt er veel te beleven. Zo zijn diverse speeltuinen, skelterbaan, mega glijbaan, trampolines en een kabelbaan. Ook is er een roeivijver en een treintje wat je mee neemt over het heel recreatiepark. Bovendien beschikt Recreatiepark Steinerbos over een binnen- en buitenzwembad met ligweide. Daarnaast kunt u bij de diverse eetgelegenheden terecht voor een hapje en een drankje. Recreatiepark Steinerbos is prima bereikbaar met de auto.

Adres: Stadhouderslaan 220, 6171 KP Stein

Bungalowparken nabij

Steinerbos

Sunclass Sonnevijver Vijverdorp

Op Sonnevijver Vijverdorp kunt u heerlijk uitrusten en tot uzelf komen, midden in de natuur van Nationaal Park de Hoge Kempen. Maastricht, Hasselt én Aken liggen vlakbij.

EuroParcs Poort van Maastricht

Europarcs Poort van Maastricht biedt het jaarrond vakantiepret! Welk seizoen ook, dolle waterpret in het binnen- en buitenzwembad. Maar ook de omgeving: Zuid-Limburg is geweldig!

Kasteeldomein De Cauberg

Op de top van de Cauberg, ligt Kasteeldomein de Cauberg. Ga een dagje naar Maastricht of bezoek Thermae 2OOO, dat naast Kasteeldomein de Cauberg is gelegen.

EuroParcs Limburg

Op Resort Limburg kunt u zich laten verwennen in het wellness- en beautycenter. De kinderen vermaken zich in het binnenzwembad en bij de recreatie- en visvijver.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.