Thermae 2000

Thermae 2OOO ligt op een uniek plek boven op de Cauberg, hier kunt u heerlijk tot rust komen in de thermale binnen- en buitenbaden (33°C), whirlpools en diverse saunalandschap. Waarvan het water afkomstig is uit drie eeuwenoude thermale bronnen pal onder het complex. In de loop van de eeuwen is het bronwater schoongefilterd en rijk geworden aan mineralen, wat heerlijk is voor de spieren en gewrichten. Dit maakt Thermae 2000 zo uniek. Het voorzieningenniveau op Thermae 2OOO is hoog, niets is aan het toeval overgelaten en het aanbod van arrangementen is groot. Elke dag opnieuw worden er diverse sportieve of ontspannende activiteiten aangeboden. De laatste vrijdag in de maand organiseert Thermae 2OOO; Thermae Lounge. Muziek, drankjes en ontspanning; de perfecte start van het weekend. Thermae 2OOO is elke dag geopend van 09:00 uur ’s morgens tot 23:00 uur ’s avonds. Voor een entree, zonder behandelingen, is reserveren niet nodig. Toegankelijk voor volwassen en kinderen vanaf 10 jaar.

Adres: Cauberg 25-27, 6301 BT Valkenburg

Bungalowparken nabij

Thermae 2000

Kasteeldomein De Cauberg

Op de top van de Cauberg, ligt Kasteeldomein de Cauberg. Ga een dagje naar Maastricht of bezoek Thermae 2OOO, dat naast Kasteeldomein de Cauberg is gelegen.

Bungalowpark Schin op Geul

Ontdek Zuid-Limburg vanuit bungalowpark Schin op Geul. Het glooiende landschap bezorgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Het park is van alle gemakken voorzien.

Resort mooi Bemelen

Mooi Bemelen ligt in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap! Perfect voor wandelaars en mountainbikers. Maar ook Valkenburg en Maastricht liggen vlakbij!

EuroParcs Poort van Maastricht

Europarcs Poort van Maastricht biedt het jaarrond vakantiepret! Welk seizoen ook, dolle waterpret in het binnen- en buitenzwembad. Maar ook de omgeving: Zuid-Limburg is geweldig!

Résidence Valkenburg

U verblijft in een van de mooiste streken van Nederland 'Zuid-Limburg'. Geniet in het najaar en winter van rust en in de zomer bruist het park!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.