Thermae 2000

Thermae 2OOO ligt op een uniek plek boven op de Cauberg, hier kunt u heerlijk tot rust komen in de thermale binnen- en buitenbaden (33°C), whirlpools en diverse saunalandschap. Waarvan het water afkomstig is uit drie eeuwenoude thermale bronnen pal onder het complex. In de loop van de eeuwen is het bronwater schoongefilterd en rijk geworden aan mineralen, wat heerlijk is voor de spieren en gewrichten. Dit maakt Thermae 2000 zo uniek. Het voorzieningenniveau op Thermae 2OOO is hoog, niets is aan het toeval overgelaten en het aanbod van arrangementen is groot. Elke dag opnieuw worden er diverse sportieve of ontspannende activiteiten aangeboden. De laatste vrijdag in de maand organiseert Thermae 2OOO; Thermae Lounge. Muziek, drankjes en ontspanning; de perfecte start van het weekend. Thermae 2OOO is elke dag geopend van 09:00 uur ’s morgens tot 23:00 uur ’s avonds. Voor een entree, zonder behandelingen, is reserveren niet nodig. Toegankelijk voor volwassen en kinderen vanaf 10 jaar.

Adres: Cauberg 25-27, 6301 BT Valkenburg

Bungalowparken nabij Thermae 2000

Kasteeldomein De Cauberg

Op de top van de Cauberg, ligt Kasteeldomein de Cauberg. Ga een dagje naar Maastricht of bezoek Thermae 2OOO, dat naast Kasteeldomein de Cauberg is gelegen.

Lees meer
Bungalowpark Schin op Geul

Ontdek Zuid-Limburg vanuit bungalowpark Schin op Geul. Het glooiende landschap bezorgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Het park is van alle gemakken voorzien.

Lees meer
Resort mooi Bemelen

Mooi Bemelen ligt in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap! Perfect voor wandelaars en mountainbikers. Maar ook Valkenburg en Maastricht liggen vlakbij!

Lees meer
Résidence Valkenburg

U verblijft in een van de mooiste streken van Nederland ‘Zuid-Limburg’. Geniet in het najaar en winter van rust en in de zomer bruist het park!

Lees meer
Camping Gulperberg

Het Zuid-Limburgse heuvellandschap is een walhalla voor wandel- en fietsliefhebbers. Na een dagje wandelen of fietsen duikt u zo het verwarmd buitenzwembad in.

Lees meer
Vakantiewoningen Natuurschoon

Vakantiewoning Natuurschoon is het perfecte vakantieadres als u voor eventjes het hectische en drukke leven van allendag wil ontvluchten.

Lees meer
Landal de Waufsberg

Landal de Waufsberg is gelegen middenin het kloppende hart van het Limburgse Heuvelland. Voor natuur, wandel- en fietsliefhebbers een walhalla.

Lees meer
Buitenplaats Mechelerhof

Op De Mechelerhof verblijft u in unieke vakwerkwoningen. Gelegen vlakbij Maastricht en in het Geuldal, één van de mooiste wandelgebieden van Nederland.

Lees meer
Groenpark Simpelveld

Op zoek naar een rustig vakantieadresje, vlakbij huis maar toch in een schitterende en niet-alledaagse omgeving? Dan is Groenpark Simpelveld, gelegen in Zuid-Limburg ideaal!

Lees meer
Dormio Resort Maastricht

Welkom in het kloppend hart van Limburg! Welkom op Resort Maastricht. Hier in het hart van Zuid-Limburg kunt u heerlijk rustig en luxe vakantie vieren.

Lees meer