Tiendschuur

De Tiendschuur is een must-visit voor keramiek liefhebbers! Niet alleen vinden er toonaangevende exposities plaats, ook kunt u de keramische geschiedenis van de prehistorie tot in grootmoeders tijd bewonderen. De tentoongestelde keramiek is van gerenommeerde kunstenaars of komt uit opgravingen. Daarnaast kunt u met een groep zelf aan de slag in het atelier. U kunt een workshop boeken, waarbij u zelf plaatsneemt achter de draaischijf, gaat boetseren met klei of keramiek beschildert. Ook voor kinderen zijn er diverse activiteiten te boeken. In het museumcafé kunt u genieten van een kopje koffie/thee (inbegrepen in de entreeprijs). Mocht u hierbij willen genieten van een stukje Limburgse vlaai, dan vragen wij u deze van te voren te bestellen. Een mooie bijkomstigheid – De Tiendschuur is gelegen op het landgoed Kasteel Holtmühle, welke omgeven is door een schitterende kasteeltuin, compleet met slotgracht en kasteelvijver. De kasteeltuin is gratis toegankelijk!

Adres: Kasteellaan 8, 5932 AG Tegelen
Website: Tiendschuur

Bungalowparken nabij Tiendschuur

Vakantiepark de Berckt

Kinderen beleven spetterplezier in het tropische zwembad en kunnen spelen in het grote speelkasteel, terwijl u ontspant in de sauna of het Turks stoombad.

Lees meer
Droompark Maasduinen

Zwemmen in het binnenzwembad en in de recreatievijver met zandstrand en ontspan in de sauna. DroomPark Maasduinen is ideaal voor een familievakantie.

Lees meer
De Heldense Bossen

De Heldense Bossen is in de schoolvakanties de ideale kindercamping. Maar door de ligging aan het bos, ook zeer geschikt voor de actieve vakantieganger.

Lees meer
De Lommerbergen

De Lommerbergen is een echt familiepark. Kinderen vermaken zich in het tropisch zwembad, terwijl u relax in de sauna. Gaaf is ook het avontureneiland met kasteel.

Lees meer
Domein de Schatberg

De Schatberg is prima voor actieve gezinnen! Duik in het binnen- en buitenzwembad, naar het klimpark en de waterskibaan en smul daarna van een pannenkoek.

Lees meer
Buitenhof de Leistert

Dolle waterpret in het tropische zwembad, luieren aan de recreatievijver en spelen in de binnen- en buitenspeeltuin of geniet van de Leudal bossen.

Lees meer
Roompot Resort Arcen

Resort Arcen staat garant voor een super vakantie. Het vakantiepark is ruim opgezet, kindvriendelijk en met meer dan voldoende vertier voor jong en oud!

Lees meer
Limburgse Peel

Limburgse Peel is een kindvriendelijk vakantiepark. Dolle waterpret in het tropische zwemparadijs,maak gebruik van de vele sport- en spelvoorzieningen en bezoek Toverland.

Lees meer
Roompot Klein Vink

Roompot Klein Vink is gelegen bij het dorpje Arcen en ligt het Thermaalbad Arcen naast het park. Kinderen genieten in het overdekt zwembad en indoor-speeltuin.

Lees meer
Résidence Klein Vink

Verken de prachtige Limburgse natuur of geniet van de faciliteiten op Résidence Klein Vink. Het park heeft een overdekt zwembad en een indoorspeeltuin.

Lees meer