Tiendschuur

De Tiendschuur is een must-visit voor keramiek liefhebbers! Niet alleen vinden er toonaangevende exposities plaats, ook kunt u de keramische geschiedenis van de prehistorie tot in grootmoeders tijd bewonderen. De tentoongestelde keramiek is van gerenommeerde kunstenaars of komt uit opgravingen. Daarnaast kunt u met een groep zelf aan de slag in het atelier. U kunt een workshop boeken, waarbij u zelf plaatsneemt achter de draaischijf, gaat boetseren met klei of keramiek beschildert. Ook voor kinderen zijn er diverse activiteiten te boeken. In het museumcafé kunt u genieten van een kopje koffie/thee (inbegrepen in de entreeprijs). Mocht u hierbij willen genieten van een stukje Limburgse vlaai, dan vragen wij u deze van te voren te bestellen.

Een mooie bijkomstigheid – De Tiendschuur is gelegen op het landgoed Kasteel Holtmühle, welke omgeven is door een schitterende kasteeltuin, compleet met slotgracht en kasteelvijver. De kasteeltuin is gratis toegankelijk!

Website: www.tiendschuur.net
Adres: Kasteellaan 8, 5932 AG Tegelen

Bungalowparken nabij Tiendschuur

Vakantiepark de Berckt

Kinderen beleven spetterplezier in het tropische zwembad en kunnen spelen in het grote speelkasteel, terwijl u ontspant in de sauna of het Turks stoombad.

Lees meer
Droompark Maasduinen

Zwemmen in het binnenzwembad en in de recreatievijver met zandstrand en ontspan in de sauna. DroomPark Maasduinen is ideaal voor een familievakantie.

Lees meer
De Heldense Bossen

De Heldense Bossen is in de schoolvakanties de ideale kindercamping. Maar door de ligging aan het bos, ook zeer geschikt voor de actieve vakantieganger.

Lees meer
De Lommerbergen

De Lommerbergen is een echt familiepark. Kinderen vermaken zich in het tropisch zwembad, terwijl u relax in de sauna. Gaaf is ook het avontureneiland met kasteel.

Lees meer
Domein de Schatberg

De Schatberg is prima voor actieve gezinnen! Duik in het binnen- en buitenzwembad, naar het klimpark en de waterskibaan en smul daarna van een pannenkoek.

Lees meer