Verzetsmuseum Leeuwarden

Het Verzetsmuseum in Leeuwarden gaat over de keuzes die mensen maakten in de Tweede Wereldoorlog. Binnen deze context komen onderwerpen aan de orde als verzet, vervolging, collaboratie en niet kiezen. Indrukwekkend is de eregalerij met 260 mensen die actief waren in het Fries verzet en die hierbij omgekomen zijn. Verder is er nog een wand met namen van 616 vermoorde joden uit Friesland en een gedenksteen voor ongeveer 1000 gesneuvelde dwangarbeiders uit Friesland. Het museum is geopend van dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00. Op nieuwjaarsdag en eerste kerstdag gesloten.

Adres: Turfmarkt 11, 8911 KS Leeuwarden

Bungalowparken nabij

Verzetsmuseum Leeuwarden

Vakantiepark It Wiid

Luxe bungalows aan het water met aanlegsteiger, die omgeven zijn door de Friese wateren. Watersporters- en visliefhebbers zijn hier aan het juiste adres.

Waterpark Alde Feanen

Op Waterpark Alde Feanen liggen de Friese wateren voor uw voordeur! Na zo'n actief dagje op het water is het heerlijk thuiskomen in uw luxe waterwoning die van alle gemakken is voorzien.

Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis is het vakantieadres voor rustzoekers en watersportliefhebbers. U stapt zo vanuit uw watervilla in uw boot en vaart zo het 'Bergumermeer' op.

Recreatiepark Tusken de Marren

Tusken de Marren is perfect voor watersporters! Met een eigen aanlegsteiger en de Friese wateren aan uw voeten. Ook ideaal als uitvalsbasis tijdens de Sneekweek.

Waterpark Oan’e Poel

De Terhernster Poelen voor de deur en een luxe bungalow met aanlegsteiger en een eigen boot, waarmee u zo de Friese wateren op vaart. Ideaal voor waterliefhebbers!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.