Wereldmuseum

Samen een museum bezoeken, denk dan eens aan het Wereldmuseum in Rotterdam. Hier kun je fantastische tentoonstellingen bewonderen over kunst, culturen en tradities van over de hele wereld. Spiritualiteit staat hierbij vaak centraal, zoals ook het geval is in de permanente collectie. Deze collectie bestaat uit 2000 bijzondere voorwerpen afkomstig uit culturen uit Amerika Azië, Oceanië en Islamitische gebieden. Er is ook een Café-Wijnbar en restaurant aanwezig. Je kunt hier terecht van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 20:00. Alleen gesloten op nieuwjaarsdag, Koninginnedag en eerste kerstdag.

Adres: Willemskade 25, 3016 DM Rotterdam

Bungalowparken nabij Wereldmuseum

Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve ligt op een bevoorrecht plekje: op het platteland, naast de rivier de IJssel, terwijl Rotterdam als ook Gouda vlakbij liggen.

Lees meer
Zuytland Buiten

Als u een rustig en groen vakantiepark zoekt vlakbij Rotterdam; dan is Zuytland Buiten wat u zoekt. Hier kunt u omgeven door veel groen en water, heerlijk tot rust komen.

Lees meer
De Reeuwijkse Plassen

Varen over de plassen, genieten van het typische oer-Hollandse landschap en shoppen in Rotterdam en Gouda. Het is mogelijk tijdens uw verblijf op De Reeuwijkse Plassen.

Lees meer
Vakantiepark Kijkduin

Kijkduin is een kindvriendelijk park met fijne parkfaciliteiten. Gelegen aan een rustig strand en met leuke attracties in de buurt. Aanrader voor jonge gezinnen.

Lees meer
Kruininger Gors

Kruininger Gors ligt pal aan het Brielse Meer. Een super uitvalsbasis voor watersport fanaten, visliefhebbers en booteigenaren. Varen, zwemmen en uitstapjes maken.

Lees meer