Wereldmuseum

Samen een museum bezoeken, denk dan eens aan het Wereldmuseum in Rotterdam. Hier kun je fantastische tentoonstellingen bewonderen over kunst, culturen en tradities van over de hele wereld. Spiritualiteit staat hierbij vaak centraal, zoals ook het geval is in de permanente collectie. Deze collectie bestaat uit 2000 bijzondere voorwerpen afkomstig uit culturen uit Amerika Azië, Oceanië en Islamitische gebieden. Er is ook een Café-Wijnbar en restaurant aanwezig. Je kunt hier terecht van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 20:00. Alleen gesloten op nieuwjaarsdag, Koninginnedag en eerste kerstdag.

Adres: Willemskade 25, 3016 DM Rotterdam

Bungalowparken nabij

Wereldmuseum

Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve ligt op een bevoorrecht plekje: op het platteland, naast de rivier de IJssel, terwijl Rotterdam als ook Gouda vlakbij liggen.

Zuytland Buiten

Als u een rustig en groen vakantiepark zoekt vlakbij Rotterdam; dan is Zuytland Buiten wat u zoekt. Hier kunt u omgeven door veel groen en water, heerlijk tot rust komen.

Lakeside Resort Brielle

Lakeside Resort Brielle is een goede keuze als u duurzaam vakantie wil vieren. U verblijft bovendien nabij het strand van Rockanje! Geniet van het strand, de zee en de duinen. Maar ook wandelen, fietsen door de natuur

De Reeuwijkse Plassen

Varen over de plassen, genieten van het typische oer-Hollandse landschap en shoppen in Rotterdam en Gouda. Het is mogelijk tijdens uw verblijf op De Reeuwijkse Plassen.

EuroParcs De Biesbosch

Stap in een bootje en beleeft 'de Biesbosch'. Na een middagje op het water, kunt u tot rust komen in een van de knusse chalets of een duik nemen in het binnen- en/of buitenzwembad.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.