Zutphen

Zutphen is een gezellig stadje, gelegen op de kruising van de Achterhoek met de Veluwezoom en de IJssel. Deze historische Hanzestad met zijn markante torens en statige koopmanshuizen heeft een uitstekend en divers aanbod aan winkels. Op recreatief gebied zijn er tal van mogelijkheden, waaronder vele sportfaciliteiten, diverse evenementen en uiteenlopende bezienswaardigheden. Voor de kinderen ligt hier het fantastisch leuke kinderspeelparadijs Ballorig. Bekijk Zutphen eens vanaf ’t Kofschip, een met de Tjalk verwante turfvaartboot. Tijdens de tocht vaart u langs de mooiste plekjes van de Berkel. De schipper wijst u op bijzondere historische elementen, zoals delen van de oude stadsmuur. De rondvaart begint en eindigt midden in het stadscentrum, bij de steiger in de Dieserstraat.

Adres: Zutphen Nederland

Bungalowparken nabij

Zutphen

De Vlinderhoeve

Op de grens van de Veluwe en de Achterhoek, vlakbij Deventer, ligt het rustige vakantiepark Buitengoed de Vlinderhoeve. Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers.

Camping de Bosgraaf

De Veluwe, misschien wel het mooiste stukje natuur van Nederland. Waar fiets- en wandelroutes uw leiden door bossen en waar u de dagelijkse hectiek kunt ontvluchten.

De Jutberg

Zwemmen in het overdekte zwembad, ravotten in de speeltuin, erop uit trekken met de Jutbergranger en avonturen beleven met het recreatieteam. Perfect!

Marina Strandbad

Op Marina Strandbad staat alles in het teken van water. Luieren op het zandstrandje van het natuurmeer, kanoën en zwemmen in het buitenzwembad.

Coldenhove

Coldenhove ligt in de bossen, waardoor het er heerlijk rustig is. Ook voor de kids is Coldenhove een paradijs met o.a. indoor speeltuin, overdekt zwembad en klimwand.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.