Zutphen

Zutphen is een gezellig stadje, gelegen op de kruising van de Achterhoek met de Veluwezoom en de IJssel. Deze historische Hanzestad met zijn markante torens en statige koopmanshuizen heeft een uitstekend en divers aanbod aan winkels. Op recreatief gebied zijn er tal van mogelijkheden, waaronder vele sportfaciliteiten, diverse evenementen en uiteenlopende bezienswaardigheden. Voor de kinderen ligt hier het fantastisch leuke kinderspeelparadijs Ballorig.

Bekijk Zutphen eens vanaf ’t Kofschip, een met de Tjalk verwante turfvaartboot. Tijdens de tocht vaart u langs de mooiste plekjes van de Berkel. De schipper wijst u op bijzondere historische elementen, zoals delen van de oude stadsmuur. De rondvaart begint en eindigt midden in het stadscentrum, bij de steiger in de Dieserstraat.

Bungalowparken nabij Zutphen

De Vlinderhoeve

Op de grens van de Veluwe en de Achterhoek, vlakbij Deventer, ligt het rustige vakantiepark Buitengoed de Vlinderhoeve. Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers.

Lees meer
Camping de Bosgraaf

De Veluwe, misschien wel het mooiste stukje natuur van Nederland. Waar fiets- en wandelroutes uw leiden door bossen en waar u de dagelijkse hectiek kunt ontvluchten.

Lees meer
Vakantiedorp De Jutberg

Zwemmen in het overdekte zwembad, ravotten in de speeltuin, erop uit trekken met de Jutbergranger en avonturen beleven met het recreatieteam. Perfect!

Lees meer
Marina Strandbad

Op Marina Strandbad staat alles in het teken van water. Luieren op het zandstrandje van het natuurmeer, kanoën en zwemmen in het buitenzwembad.

Lees meer
Coldenhove

Coldenhove ligt in de bossen, waardoor het er heerlijk rustig is. Ook voor de kids is Coldenhove een paradijs met o.a. indoor speeltuin, overdekt zwembad en klimwand.

Lees meer
Resort de Achterhoek

Resort de Achterhoek is een veelzijdig park waar iedereen wel iets van zijn gading zal vinden. Met recreatievijver een binnen- en buitenspeeltuin en een restaurant met terras.

Lees meer
Droompark Beekbergen
Droompark Beekbergen

De Nederlandse natuur op zijn best. De bossen en uitgestrekte velden van de Veluwe zijn schitterend. De ideale plek om vakantie te vieren, met het hele gezin.

Lees meer
Bowlingbaan Heideheuvel
Heideheuvel

Wie van rust en natuur houdt in combinatie met een comfortabele bungalow, is op Heideheuvel aan het juiste adres. Daarbij heeft Heideheuvel ook leuke voorzieningen.

Lees meer