Vakantiepark Bodetal

Vakantiepark Bodetal is de uitvalsbasis voor een actieve vakantie. Direct vanaf vakantiepark Bodetal wandelt u de natuur in. Maar ook voor mountainbikers en hardlopers is er voldoende uitdaging. Na een actief dagje kunt u ontspannen in het buitenzwembad.

 • Rustig park voor stellen en gezinnen met jonge kinderen
 • Buitenzwembad, kinderbadje en wellness voorzieningen
 • Wandel of neem de stoeltjeslift naar de Hexentanzplatz

Vind de beste prijs voor: Vakantiepark Bodetal

Vakantiepark Bodetal

Vakantiepark Bodetal ligt in het stadje Thale, in de Harz. Wie houdt van bergen, bossen en actief genieten in de natuur, is hier helemaal op zijn plaats. Ontdek ook het Bodetal, een uniek rotsdal. Bezoek ook de heksendansplaats. Een hooggelegen plateau, dat vroeger door bos- en berggodinnen bezocht werd om er feesten te houden. De heksendansplaats biedt een schitterend uitzicht en kan via een wandelpad, met de auto en per kabelbaan bezocht worden.

Wat is er te doen op vakantiepark Bodetal?

Vakantiepark Bodetal is de perfecte uitvalsbasis voor een actieve vakantie. Want liefhebbers van outdoor sporten kunnen hier hun hart ophalen. Direct vanaf vakantiepark Bodetal wandelt u de natuur van de Harz in. Voor routes en tips kunt u bij de receptie terecht. Mountainbikers die van wat meer uitdaging houden, kunnen diverse downhill parcoursen fietsen. Maar ook voor hardlopers is er voldoende uitdaging. Voor liefhebbers van paardrijden is er vlakbij een manege.

Na zo veel actie in de natuur kunt u op vakantiepark Bodetal vooral ontspannen, bijvoorbeeld in het buitenzwembad met kinderbad of in het wellness center met sauna, zonnebank, massages en beautybehandelingen. Er zijn ook mogelijkheden om te tafeltennissen en te volleyballen. De speeltuin biedt nog een extra portie vakantiepret voor de kinderen.

Bij goed vakantie vieren hoort ook lekker eten. U kunt zelf aan de slag op de centrale barbecueplaats, maar u bent ook van harte welkom om plaats te nemen in parkrestaurant ‘Villa Hubertus’. Lekker makkelijk is ook de broodjesservice. In de vroege morgen worden de verse broodjes aan de deur gehangen. Ideaal! U verblijft in appartementen die van alle gemakken zijn voorzien.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Buitenzwembad met peuterbad
 • Sauna en zonnebank

Horeca

 • Restaurant

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Fietsverhuur
 • Speeltuin
 • Sportvelden
 • Tafeltennissen

Plattegrond Vakantiepark Bodetal

Bekijk hier de plattegrond van de Vakantiepark Bodetal (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Vakantiepark Bodetal

Omgeving

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.