Natuurpark de Witte Bergen

Als u op zoek bent naar een vakantieadresje waar u eventjes kunt ontsnappen aan alle drukte en hectiek van alledag, dan is Natuurpark de Witte Bergen een goede keuze. Hier geen vermaak, maar op dit kleinschalig vakantieadres, heerst stilte. Heerlijk!

  • Bosrijk en kleinschalig vakantiepark met landelijke bungalows
  • Maak mooie wandeltochten door boswachterij Staphorst
  • Tip: maak een boottocht door Giethoorn op 30 km afstand

Vind de beste prijs voor: Natuurpark de Witte Bergen

Natuurpark de Witte Bergen

Natuurpark de Witte Bergen is een kleinschalig natuurparkje, op de grens van Overijssel en Drenthe. Als u op zoek bent naar rust en natuur, dan zit u hier goed! Want aan natuur geen gebrek; op wandelafstand ligt boswachterij Staphorst en iets verder weg ligt het ‘Dwingelderveld’, een heidegebied met vennen en unieke vergezichten. Leuk is ook een bezoekje aan het Ooievaarsbuitenstation ‘de Lokkerij’ waar u ooievaars van dichtbij kunt bekijken.

Wat is er te doen op Natuurpark de Witte Bergen?

Als u op zoek bent naar een vakantieadresje waar u eventjes kunt ontsnappen aan alle drukte en hectiek van alledag, dan is Natuurpark de Witte Bergen een goede keuze. Hier geen vermaak en voorzieningen, maar op dit kleinschalig vakantieadres, heerst stilte. Heerlijk! U wandelt vanaf het natuurpark zo boswachterij Staphorst in. Een natuurgebied met bomen, vennen en heidevelden waar reeën en dassen leven. Wilt u wilde dieren spotten, dan is dit een uitstekende plek.

Na een lange wandeltocht door boswachterij Staphorst kunt u heerlijk uitrusten in uw rustieke bungalow. De bungalows zijn omgeven door veel groen waardoor uw privacy gewaarborgd is. Er is op Natuurpark de Witte Bergen geen eetgelegenheid. Maar in IJhorst en in de omliggende dorpjes zijn meer dan voldoende eetgelegenheden. Maar u kunt natuurlijk ook zelf koken. De bungalows beschikken allemaal over een prima keuken. Voor boodschappen kunt u ook terecht in IJhorts.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Broodjesservice

Algemeen

  • Receptie
  • WiFi op park (gratis)

Sport/Spel

  • Fietsverhuur
  • Speeltuin
  • Tafeltennis

Plattegrond Natuurpark de Witte Bergen

Bekijk hier de plattegrond van de Natuurpark de Witte Bergen (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Natuurpark de Witte Bergen

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.