Het Lierderholt

Vakantiepark het Lierderholt is perfect voor zowel rustzoekers als voor jonge gezinnen. Duik in het verwarmd buitenzwembad, suis van de 70 meter lange waterglijbaan en dolle waterpret is er ook in het spraypark.

 • Buitenzwembad, kinderbad, waterglijbaan en spraypark
 • Speeltuinen, airtrampoline en animatieteam in de schoolvakanties
 • Wandelen en fietsen op de Veluwe of de Apenheul bezoeken

Vind de beste prijs voor: Het Lierderholt

Het Lierderholt

Het Lierderholt vindt u in Beekbergen onder Apeldoorn en op de Veluwe. Ontspannen in het groen, genieten van een actieve vakantie of er heerlijk op uit met de kinderen? Bij vakantiepark Lierderholt bent u op de juiste plek. Het Nationaal Park De Hoge Veluwe, dat ook wel de ‘groene schatkamer van Nederland’ wordt genoemd, ligt op steenworp afstand. Ga aapjes kijken in de Apenheul of bezoek pretpark Koningin Juliana Toren. Lekker de natuur in is ook altijd een prima idee!

Wat is er te doen op het Lierderholt?

Vakantie en waterpret zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat weten ze ook op vakantiepark het Lierderholt. Daarom beschikt het Lierderholt over een verwarmd buitenzwembad, eensupergaaf spraypark van 200 m2 en een te gekke Crazy Cone waterglijbaan van 70 meter lang. De jongste gasten kunnen terecht in het verwarmde peuterbad, met een kleurrijke waterglijbaan, fonteintjes en waterspuiten. Maar ook hetspraypark is geschikt voor gasten zonder zwemdiploma. Grote kans dat op mooie zonnige dagen uw kinderen hier niet meer weg te krijgen zijn.

Naast waterpret zijn er nog veel meer voorzieningen voor jong en oud! Naast de grote centrale speeltuin bij de ingang mét airtrampoline zijn er op het Lierderholt nog enkele speeltuintjes te vinden. Waar u ook op het vakantiepark verblijft er is altijd wel een leuke speelplek voor de kinderen dichtbij. De midgetgolfbaan belooft ook altijd veel plezier voor de hele familie. Wie zal er dit keer winnen? De sportievelingen kunnen zich uitleven op de tennisbaan, op het voetbalveld of in de pannakooi. Ook een tafeltennistafel ontbreekt niet.

Het Lierderholt is ook ruim voorzien van horeca. Boodschappen doen, de tafeldekken, koken, afruimen; het zijn allemaal klusjes waar u tijdens uw vakantie niet op zit te wachten. Schuif liever aan in het parkrestaurant, haal een frietje bij de snackbar, beleef een gezellig samenzijn in het Grand Café met poolbiljart of proost op uw geslaagde vakantie in de bar. Wat accommodaties betreft is er hier voor ieder wat wils: (gewonen) chalets, wellness chalets of een boschalet.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Buitenzwembad met kinderzwembad
 • Spraypark
 • Crazy Cone waterglijbaan van 70 meter lang

Horeca

 • Restaurant
 • Parkwinkel

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Speeltuin
 • Sportveldje
 • Fietsverhuur
 • Midgetgolf

Plattegrond Het Lierderholt

Bekijk hier de plattegrond van de Het Lierderholt (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Het Lierderholt

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.