Landal Vlieduyn

Tot rust komen, genieten van ruimte en natuur. Dat kan in het moderne appartementencomplex Landal Vlieduyn, op slechts 200 meter van het strand. Bewust is Landal Vlieduyn kleinschalig gehouden, om zo de rust en beleving te waarborgen.

  • Ideaal voor een rustige strand-, wandel- of fietsvakantie
  • Gelegen op 200 meter van het strand, de duinen en het bos
  • Gratis bagageservice van en naar de haven

Boek Landal Vlieduyn direct bij Landal Greenparks:

Landal Vlieduyn

De bootreis naar Landal Vlieduyn op het Waddeneiland Vlieland is al een belevenis op zich. Bij aankomst op dit autoluwe Waddeneiland, zult u verrast worden door de rust, de schitterende natuur en het geweldige uitzicht over zee. Vlieland heeft een dorp en de natuur bestaat voornamelijk uit duingebied en strand. Maar ook voor zon- en strandliefhebbers biedt Vlieland voldoende mogelijkheden. Een absolute aanrader is een zeehonden- of jutterstocht.

Wat is er te doen op Landal Vlieduyn?

Geheel tot rust komen, genieten van ruimte en natuur. Dat kan in het moderne appartementencomplex Landal Vlieduyn, op slechts 200 meter van het strand. Bewust is Landal Vlieduyn kleinschalig gehouden. Er zijn nagenoeg geen parkvoorzieningen en de appartementen luxe, om zo de rust en beleving te waarborgen. Er is een speeltuintje en een receptie en fietsverhuur. Meer voorzieningen zijn er niet. Maar met Vlieland aan uw voeten lijkt ons dat geen probleem.

Zo zijn er voldoende wandel- en fietspaden door de duinen, bezoek de vuurtoren ‘Vuurduin’ en het Juttersmuseum ’t Reddingshuisje. Dit bijzonder reddingshuisje ligt midden in het open en uitgestrekte natuurgebied de Vliehors. Het huisje en is ingericht met diverse voorwerpen die gevonden zijn tijdens het strandjutten. Als u alles over Vlieland wil weten en tevens het 15 meter lange skelet van een aangespoelde potvis wil zien? Bezoek dan Informatiecentrum De Noordwester.

Bij aankomst zijn uw bedden opgemaakt en is er en gratis bagageservice, zodat u niet zelf met uw koffers hoeft te slepen. De appartementen zijn modern, luxe ingericht en toegankelijk via trap of lift. U heeft alles bij de hand; een luxe keuken, gratis WIFI en een balkon of terras met tuinmeubilair. Op zoek naar een bijzonder vakantieadresje, dan kunnen we ‘Landal Vlieduyn’ op misschien wel een van de mooiste plekjes van Nederland, van harte aanbevelen. Let op; reserveer wel tijdig de veerboot naar Vlieland.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Overige

  • Receptie
  • Gratis WIFI
  • Op gemaakte bedden bij aankomst.

Sport/Spel

  • Fietsverhuur

Plattegrond Landal Vlieduyn

Bekijk hier de plattegrond van de Landal Vlieduyn (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Landal Vlieduyn

Bekijk hier de plattegrond van de Landal Vlieduyn (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Landal Vlieduyn

Aanbiedingen

Landal: Geniet samen van de voorjaarsvakantie

Ga er samen op uit en beleef de natuur tijdens de voorjaarsvakantie, want alle Landal parken liggen op de mooiste plekjes en is er volop…

Naar aanbieding

Check deze winter last minutes van Landal

Begin het jaar met een paar gezellige dagjes weg in januari of februari. Ontdek de prachtige winterse natuur en na een wandeling geniet u van…

Naar aanbieding

Ontdek met Landal het Verenigd Koninkrijk

Landal verhuurt in een groot aantal landen al prachtige vakantieparken en nu is daar het Verenigd Koninkrijk aan toe gevoegd. Interesse? Bekijk hier deze parken.

Naar aanbieding

Tip! Altijd flexibel boeken bij Landal GreenParks

Bij Landal proberen ze het u zo makkelijk en flexibel mogelijk te maken. Zeker in deze tijd! Daarom biedt Landal u de mogelijkheid om, gratis…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.