Landschapspark Striks Erve

Natuurliefhebbers en rustzoekers zullen zich meteen thuis voelen op Landschapspark Striks Erve. Geen drukte of veel voorzieningen, op dit vakantiepark, heerst rust. Ook de prachtige natuur in de omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden draagt hieraan bij.

  • Een ideaal park voor senioren, stellen en jonge gezinnen
  • Vriendelijke receptie met info over wandel- en fietstochten
  • Ontdek de schitterende natuur van het Reestdal in Overijssel

Boek hier Landschapspark Striks Erve:

Landschapspark Striks Erve

Landschapspark Striks Erve is een rustig vakantiepark dat gelegen is in IJhorst , op de grens van Drenthe en Overijssel in het Reestdal. Een mooie groene omgeving die niet alleen gekenmerkt wordt door de groene natuur, ook heerst er rust. Trek uw wandelschoenen aan en wandel door IJhorst en naar boswachterij Staphorst. Een absolute aanrader, is Gierhoorn – met de vele beekjes en bruggentjes – ook wel het Venetië van het Noorden genoemd.

Wat is er te doen op Landschapspark Striks Erve?

Natuurliefhebbers en rustzoekers zullen zich meteen thuis voelen op Landschapspark Striks Erve. Geen drukte of veel voorzieningen, op dit kleinschalig vakantiepark, heerst rust. U wandelt vanaf Landschapspark Striks Erve zo boswachterij Staphorst in. Een bosgebied waardoor u uren kunt dwalen. Wie weet spot u wel een ree! Bovendien ligt er midden in boswachterij Staphorst ook een zwemvijver met een zandstrandje en een ligweide. Een perfect wandeldoel op warme dagen.

Na een fiets- of boswandeling door boswachterij Staphorst kunt u heerlijk uitrusten in de authentieke Oudhollandse boerderijtjes die elk beschikken over een eigen buitenterras. Heerlijk! Voor vragen en fietsverhuur kunt u terecht bij de receptie. Naast de receptie ligt ook een jeu-de-boulesbaan, die u vrij kunt gebruiken. Meer voorzieningen zijn er niet op Landschapspark Striks Erve dat is een bewuste keuze, om zo de rust te waarborgen.

Er is op Landschapspark Striks Erve geen eetgelegenheid. Maar in de omliggende dorpjes zijn voldoende eetgelegenheden. Vraag bij de receptie naar de beste adresjes. Voor boodschappen kunt u terecht in IJhorst en ligt er in IJhorst ook een kleine winkel die een mooi aanbod heeft van streekproducten.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie
  • WiFi op park (gratis)

Sport/Spel

  • Fietsverhuur
  • Jeu-de-boules

Plattegrond Landschapspark Striks Erve

Bekijk hier de plattegrond van de Landschapspark Striks Erve (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Landschapspark Striks Erve

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.