Schlosspark Bad Saarow

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Schlosspark Bad Saarow is een rustig vakantiepark met een Scandinavische uitstraling, dat pal gelegen is aan het Scharmützelmeer. Lekker zwemmen, luieren en watersport. Ideaal voor waterliefhebbers, maar ook Berlijn ligt op korte afstand.

schlosspark_bad_saarow9
schlosspark_bad_saarow
schlosspark_bad_saarow2
schlosspark_bad_saarow3
schlosspark_bad_saarow5
schlosspark_bad_saarow6
schlosspark_bad_saarow7
schlosspark_bad_saarow8
schlosspark_bad_saarow11

Schlosspark Bad Saarow

Schlosspark Bad Saarow ligt direct aan het Scharmützelmeer, waar u kunt zwemmen of ontspannen op een van de strandjes. Bovendien zijn er volop mogelijkheden voor watersporten; zeilen, surfen, waterfietsen en vissen (met vergunning). Ook het huren van een roei- of motorboot is mogelijk. Waterliefhebbers zijn dus aan het juiste adres! Maar ook Berlijn ligt op slechts een uur rijden. Een uit gelezen kans dus, om deze metropoolte bezoeken.

Wat is er te doen op Schlosspark Bad Saarow?

Schlosspark Bad Saarow is een kleinschalig vakantiepark met een Scandinavische uitstraling, waar u heerlijk tot rust kunt komen. Zo kunt u heerlijk luieren aan de waterkant en genieten van het uitzicht over het prachtige Scharmützelmeer Maar ook een frisse duik is mogelijk. Of wat dacht u van een picknick langs het water met de hele familie? Weer helemaal tot rust gekomen? Huur dan op Schlosspark Bad Saarow een boot om zo het Scharmützelmeer verder te verkennen.

Met name rust, natuur en het Scharmützelmeer zijn de belangrijkste voorzieningen van Schlosspark Bad Saarow. Veel parkvoorzieningen zult u hier niet aantreffen, wel is er een receptie en voor kinderen is er een speeltuintje en een sportveldje. Wilt u de natuurrijke en idyllische omgeving van Schlosspark Bad Saarow verkennen? Huur dan bij de receptie een fiets! U zult er zeker geen spijt van krijgen.

Maar het mooiste van Schlosspark Bad Saarow, u verblijft in luxe bungalows die beschikken over een sauna. Lekker luxe dus!  Lekker makkelijk is de broodjesservice, zodat u elke ochtend verzekerd bent van een heerlijk ontbijt met verse broodjes. Voor uw dagelijkse benodigdheden is er een parkwinkel. Verder kunt u voor een drankje terecht in het café. Er is geen parkrestaurant, maar in de directe omgeving zijn voldoende eetgelegenheden.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Meer met strand

Horeca

  • Broodjesservice
  • Bar

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Fietsverhuur
  • Kano-, waterfiets- en sloepverhuur
  • Sportveld
  • Speeltuin

Bungalowparken nabij Schlosspark Bad Saarow

Geen beoordelingen gevonden voor Schlosspark Bad Saarow

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.