Vrijrijck de Heivlinder

Op Vrijrijck de Heivlinder verblijft u in knusse bos boerderijtjes, die verscholen liggen in het groen en midden in Nationaal Park de Hoge Veluwe. Hierdoor is het bospark een uitstekende keuze als u eventjes de drukte en hectiek van alle dag wil ontvluchten.

  • Rustig en kleinschalig park met zeer sfeervolle bosboerderijtjes
  • Gelegen vlak bij Ermelo in het Nationaal Park de Hoge Veluwe
  • Een ideale vakantiebestemming voor senioren en jonge gezinnen

Vind de beste prijs voor: Vrijrijck de Heivlinder

Vrijrijck de Heivlinder

Vrijrijck de Heivlinder ligt verscholen in het groen en is gelegen midden in Nationaal Park de Hoge Veluwe. Hierdoor is het kleinschalige bospark een uitstekende keuze, als u eventjes de drukte en hectiek van alle dag wil ontvluchten. Spring op de fiets of trek uw wandelschoenen aan, want de wandel-en fietsroutes, brengen u langs de mooiste plekjes. Maar ook het Dolfinarium in Harderwijk ligt vlakbij. Shoppen en een terrasje pikken, kan in Ermelo of Harderwijk.

Wat is er te doen op Vrijrijck de Heivlinder

Vrijrijck de Heivlinder is een rustig vakantiepark, waar men bij de opbouw van het vakantiepark veel aandacht heeft besteed, aan het behoud van het natuurlijke karakter van het parkterein. Bomen, struiken en bospaadjes, die leiden naar de knusse bos boerderijtjes, wisselen elkaar af. Bovendien wandelt u zo naar het oudste bos van Nederland ‘Het Sprielderbos’ en de grootste schaapskooi van Europa, op de Ermelose heide. Hier ziet u dagelijks een herder met zijn kudde schapen naar de heide trekken.

Na een wandel of fietstocht kunt u tot rust komen in de knusse bos boerderijtjes, midden in het groen, met elk een terras. Stelt u zich eens voor: in de vroege morgen ontwaken met het sjilpen van de vogels en ontbijten in de buitenlucht en bij het vallen van de avond, geniet u van een goed glas wijn en de stilte op uw terras. Heerlijk! Verder is er een speeltuin, fietsverhuur en een jeu de boulsbaan, verder zijn er geen voorzieningen op Vrijrijck de Heivlinder. De natuur en de rust, zijn de belangrijkste reden om te kiezen voor een verblijf op Vrijrijck de Heivlinder.

Vrijrijck de Heivlinder beschikt dus ook niet over een eigen restaurant. Wilt u lekker uit eten, dan moet u in een van de omliggende dorpjes zijn. Maar de knusse bos boerderijtjes, zijn zo sfeervol en eigentijds ingericht dat u zich hier meteen op uw gemak voelt. Ook een compleet ingerichte keuken ontbreekt niet, zelf koken en eten op het terras, is dan ook een prima optie. Leuk om te weten er zijn bos boerderijtjes boekbaar die over een bedstee beschikken.

Houd er rekening mee dat op deze mooie buitenlocatie zowel het telefoon- als wifi-bereik niet optimaal zijn.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Fietsverhuur
  • Speeltuin (voorjaar en zomer)
  • Jeu de boulsbaan

Plattegrond Vrijrijck de Heivlinder

Bekijk hier de plattegrond van de Vrijrijck de Heivlinder (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Vrijrijck de Heivlinder

Bekijk hier de plattegrond van de Vrijrijck de Heivlinder (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Vrijrijck de Heivlinder

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.