Zwemparadijs van De Leistert

Vakantiepark De Leistert beschikt over een zwemparadijs met een wow-factor. Hier is waterpret voor jong en oud een topprioriteit! Wat dacht u van twee grote lagunebaden met een aangename temperatuur van 30ºC? Of wilt u het graag nog een graadje of twee warmer? Stap dan in een van de bubbelbaden. Glijbanen, een stroomversnelling en een kinderbadje zorgen ervoor dat iedereen de tijd van zijn leven heeft. Helemaal uniek zijn het outdoor golfslagbad en de avontuurlijke waterspeeltuin.

Buitengolfslagbad en waterspeeltuin

In het voorjaar en de zomer is ook het verwarmde buitenzwembad op Recreatiepark de Leistert geopend! Zwemmen, suis van de waterglijbaan en laat uw meevoeren op de golfen. Heerlijk! Het buitenzwembad is dan ook de perfecte plek, om op warme dagen te genieten van de zon. Want ook rondom het buitenzwembad is volop ruimte om te zonnen of te ravotten.

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.