5x de leukste zwembaden – cool!

Als u met kinderen op vakantie gaat, is misschien wel de belangrijkste voorwaarde dat er een zwembad aanwezig is. Als uw kinderen jong zijn zal de grootte van het zwembad niet heel veel uitmaken. Een leuk en warm peuterbadje is voldoende. Maar naarmate kinderen ouder worden, is een uitdagend en leuk zwembad een must, het liefst met waterglijbanen en stroomversnellingen. Check de onderstaande vakantieparken met een uitdagend en leuk zwembad.

De meest uitdagenden en leukste zwembaden in Nederland op een rij. Goed voor een of een paar dagen waterplezier.

 

De Eemhof: Dolle pret in tropisch zwembad

Center Parcs de Eemhof is gelegen in Flevoland, ook hier kunnen u en de kinderen dolle pret beleven in het subtropisch zwembad. Naast het binnen- en buitenzwembad, het golfslagbad en de wildwaterbaan kunt u ook (leren) surfen op de Flow Rider. Zoekt u liever de spanning op, dan moet u de Turbo Twister uitproberen. Bij deze spectaculaire glijbaan ligt het startpunt maar liefst 11 meter hoger en suist u met een topsnelheid, in een rubberband naar beneden.

Meer info of boek de Eemhof
 

Het Heijderbos: Zwembad van het jaar 2015

De Aqua Mundo van het Heijderbos is geweldig! Want niet voor niets is dit leuk zwembad in 2015 bekroond tot zwembad van het jaar. Voor elke leeftijdscategorie is er wat te doen. Supergaaf is een ritje op de snelste wildwaterbaan van alle Center Parcs parken. Laat je meevoeren met de stroomversnellingen en in het snorkelbad kun je een verzonken stad verkennen. En dat tussen exotische vissen! Wat dacht je van duiken en een ritje op een onderwaterscooter? Jonge gasten kunnen spetteren in het uitdagende Kinder-Doe-Bad.

Meer info of boek het Heijderbos