8x de leukste zwembaden – cool!

Als u met kinderen op vakantie gaat, is misschien wel de belangrijkste voorwaarde dat er een zwembad aanwezig is. Als uw kinderen jong zijn zal de grootte van het zwembad niet heel veel uitmaken. Een leuk en warm peuterbadje is voldoende. Maar naarmate kinderen ouder worden, is een uitdagend en leuk zwembad een must, het liefst met waterglijbanen en stroomversnellingen. Check de onderstaande vakantieparken met een uitdagend en leuk zwembad.

De meest uitdagenden en leukste zwembaden in Nederland op een rij. Goed voor een of een paar dagen waterplezier.

Buitenhof de Leistert: Water pret in Limburg

In Limburg ligt Buitenhof de Leistert, een gemoedelijk vakantiepark, met een overzichtelijk subtropisch zwembad. Het zwembad bestaat uit twee lagunebaden en een kleuterbad. De watertemperatuur is altijd 30 graden en het kleuterbad wordt zelfs verwarmd tot 32 graden. Heerlijk! Ook is er een stroomversnelling, twee bubbelbaden en een zwemmersbar. Supergaaf zijn ook de twee waterglijbanen – waarvan één lekker lang en de andere waterglijbaan is kort en super stijl! In de zomer is ook het buitenbad geopend!

Vakantiepark de Krim: Een gloednieuwe zwembad

Vakantiepark De Krim is niet alleen het populairste park op Texel, het is ook het vakantiepark op Texel met het mooiste zwembad! Het zwembad is gloednieuw en beschikt over een binnen- en buitenzwembad met drie verschillenden waterglijbanen – van lekker lang tot kort en stijl! Speciaal voor de jonge gasten is er een indoor spraypark, geheel in Texelse stijl. Prettig is dat het zwembad chloorarm is, men gebruikt zout-elektrolyse – dus geen rode ogen meer.

Het nieuwe zwembad van vakantiepark De Krim is voor de 3e keer op rij verkozen tot het ‘Zwembad van het jaar’.

Duinrell Tikibad: Bomvol met waterglijbanen

Zonder twijfel is het Tikibad een van de bekendste zwembaden in Nederland. Naast de zwembaden beschikt het Tikibad ook over elf unieke glijbanen. Deze elf glijbanen maken van het Tikibad het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux. Van de heftige Tyfoon tot de rustige Lazy River. Voor de jonge gasten is het waterpark Playa – top! Wilt u een paar dagen genieten van al deze waterglijbanen, dan kunt u bij vakantiepark Duinrell overnachten in een duingalow.

Het Heijderbos: Zwembad van het jaar 2015

De Aqua Mundo van het Heijderbos is geweldig! Want niet voor niets is dit zwembad in 2015 bekroond tot zwembad van het jaar. Voor elke leeftijdscategorie is er wat te doen. Gaaf is een ritje op de snelste wildwaterbaan van alle Center Parcs parken. Laat u meevoeren met de stroomversnelling en in het snorkelbad kunt u een verzonken stad verkennen en exotische vissen van dichtbij bekijken. Of wat dacht u van duiken en een ritje op een onderwaterscooter? Jonge gasten kunnen spetteren in het Kinder-Doe-Bad.

Hof van Saksen: Luxe en modern zwembad

Hof van Saksen is een luxe en modern vakantiepark. Dus ook het zwembad is strak en modern. U zult hier dus geen palmbomen aantreffen. Maar dat maakt de waterpret niet minder! Zo beschikt het zwembad over twee bubbelbaden, een 25 meterbad, een peuterbad, een gewoon zwembad en een wildwaterbaan. Maar de absolute trots zijn de vier sensationele indoor waterglijbanen: de grootste indoor waterglijbaan ter wereld, de hoogste bandenglijbaan van de Benelux en de steilste indoor speedslide van Nederland.

turbo twister de Eemhof

De Eemhof: Dolle pret in tropisch zwembad

Center Parcs de Eemhof is gelegen in Flevoland, ook hier kunnen u en uw kinderen dolle pret beleven in het subtropisch zwembad. Naast het binnen- en buitenzwembad, het golfslagbad en de wildwaterbaan, kunt u ook (leren) surfen op de Flow Rider. Zoekt u liever de spanning op, dan moet u de Turbo Twister uitproberen. Bij deze spectaculaire waterglijbaan ligt het startpunt maar liefst 11 meter hoger en suist u met een topsnelheid, in een rubberband naar beneden.

Les Trois Forêts: Waterglijbanen en het water playhouse

Les Trois Forêts in Frankrijk, heeft zoals alle Center Parcs parken een mooi subtropisch zwembad. Alleen doen ze bij Les Trois Forêts hier nog een schepje boven op. Les Trois Forêts beschikt namelijk over een Super Space Bowl. Zittend op een zwemband suist u razendsnel naar beneden. Cool is ook de The Master Blaster, dit is de grootste glijbaan van Center Parcs. Of wat dacht u van het water playhouse met: watervallen, glijbanen en een omkiep emmer met 900 liter water. Super!

De Lommerbergen: Ideaal voor gezinnen

Heeft u jonge kinderen en zoekt u een subtropisch waterparadijs, dan is Landal De Lommerbergen perfect! Dit familiepark beschikt namelijk over een fraai tropisch waterparadijs, met tal van fijne voorzieningen: een KinderDoeBad, een Kids Junglebad, waterglijbaan, een golfslagbad en een buitenzwembad. Zoekt u ontspanning – er is ook een wellness gedeelte met whirlpool, een kruidenbad, snelbruiner en een sauna. Bovendien zijn de overige voorzieningen ook top en de beoordelingen zeer goed!

Elke derde vrijdag van de maand is het disco zwemmen in het Subtropisch Waterparadijs van De Lommerbergen! Iedereen kan al zwemmend komen feesten.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.