Tip! De allerleukste zwembaden in Nederland

Als u met kinderen op vakantie gaat, is misschien wel de belangrijkste voorwaarde dat er een zwembad aanwezig is. Als uw kinderen jong zijn zal de grootte van het zwembad niet heel veel uitmaken. Een leuk en warm peuterbadje is dan voldoende. Maar naarmate kinderen ouder worden, is een uitdagend zwembad een must, het liefst met heel veel spannende  waterglijbanen en stroomversnellingen. Check hieronder de onderstaande vakantieparken, die stuk voor stuk beschikken over een uitdagend zwemparadijs.

Beach Resort Nieuwvliet Bad: Mega groot zwembad met glijbanen

Beach Resort Nieuwvliet Bad is niet alleen een populair en goed gewaardeerd vakantiepark, het is ook het vakantiepark in Zeeland met het mooiste zwembad! Het zwembad is gloednieuw en is maar liefst 1.225m2 groot! Er zijn maar liefst 3 zwembaden, waaronder een recreatiebad, peuterbad en een warmwaterbad met een temperatuur van 34°C. Maar het hoogtepunt zijn de drie waterglijbanen: de Aquasmash van 27 meter, de Tube-Tube van 55 meter en de SpeedSlide. Voor de jongste gasten is er een waterspeelplaats.

Hof van Saksen: Modern zwembad met 4 te gékke glijbanen

Hof van Saksen is een luxe en modern vakantiepark. Dus ook het zwembad is strak en modern. U zult hier dus geen palmbomen aantreffen. Maar dat maakt de waterpret niet minder! Zo beschikt het zwembad over twee bubbelbaden, een 25 meterbad, een peuterbad, een gewoon zwembad en een wildwaterbaan. Maar de absolute trots zijn de vier sensationele indoor waterglijbanen: de grootste indoor waterglijbaan ter wereld, de hoogste bandenglijbaan van de Benelux en de steilste indoor speedslide van Nederland.

Altijd subtropische waterpret bij Center Parcs

Alle vakantieparken van Center Parcs beschikken over een subtropisch waterparadijs! Maar bent u op zoek naar de echte pareltjes onder de zwembaden van Center Parcs, dan kunt u het beste kiezen voor de 5-birdies vakantieparken. Deze beschikken over de meest uitgebreide   subtropische zwemparadijzen. Center Parcs heeft 12 5-birdies. Volop keuze dus. Zouden we een 5-birdies mogen uitlichten, dan is dat Park Allgäu. Dit parken vind u in Duitsland en beschikt over 15 te gekke glijbanen van

Gaaf! De Lommerbergen heeft 2 nieuwe glijbanen

Het subtropisch zwemparadijs op Landal De Lommerbergen is geheel vernieuwd, waardoor u verzekert bent van heel veel waterpret! Zeker weten dat u kinderen de twee nieuwe waterglijbanen: de Hurri Cone en de Duo-racer willen uittesten. Alle twee zijn ze supergaaf! Maar er is ook een Kids Junglebad met glijbaan en zandbak, een golfslagbad, een zwemmersbar,  whirlpools en een buitenzwembad. En dat alles in een sfeervolle warme en tropische omgeving.

Het Vennenbos is ideaal voor gezinnen

Heeft u jonge kinderen en zoekt u een subtropisch waterparadijs, dan is het Vennenbos perfect! Dit familie vakantiepark beschikt namelijk over een fraai tropisch waterparadijs, met tal van fijne voorzieningen zoals het golfslagbad, de Wild Wave Super Slide glijbaan, het KinderDoeBad en het Kids Junglebad. De nieuwste aanwinst is het interactieve waterspeeleiland Surfers Splash Bay met glijbanen, watersproeiers en waterspeeltoestellen. In de zomer is ook het buitenzwembad open. Bovendien zijn de overige voorzieningen ook top en de beoordelingen zeer goed!

Buitenhof de Leistert: Waterpret in Limburg

In Limburg ligt Buitenhof de Leistert, een gemoedelijk vakantiepark, met een overzichtelijk subtropisch zwembad. Het zwembad bestaat uit twee lagunebaden en een kleuterbad. De watertemperatuur is altijd 30 graden en het kleuterbad wordt zelfs verwarmd tot 32 graden. Heerlijk! Ook is er een stroomversnelling, twee bubbelbaden en een zwemmersbar. Supergaaf zijn ook de twee waterglijbanen – waarvan één lekker lang en de andere waterglijbaan is kort en super stijl! In de zomer is ook het buitenbad geopend!

Vakantiepark De Krim heeft het mooiste zwembad op Texel

Vakantiepark De Krim is niet alleen het populairste park op Texel, het is ook het vakantiepark op Texel met het mooiste zwembad! Het zwembad is gloednieuw en beschikt over een binnen- en buitenzwembad met drie verschillenden waterglijbanen – van lekker lang tot kort en stijl! Speciaal voor de jonge gasten is er een indoor spraypark, geheel in Texelse stijl. Prettig is dat het zwembad chloorarm is, men gebruikt zout-elektrolyse – dus geen rode ogen meer.

Ontdek de 21 unieke glijbanen in het Tikibad

Zonder twijfel is het Tikibad een van de bekendste zwembaden in Nederland. Naast de zwembaden beschikt het Tikibad ook over 21 unieke waterglijbanen. Deze 21 glijbanen maken van het Tikibad het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux. Van de heftige Tyfoon tot de rustige Lazy River. Voor de jonge gasten is er het waterpark Playa! Hier is het water nergens hoger dan 15 cm. Wilt u een paar dagen genieten van al deze waterglijbanen, dan kunt u bij vakantiepark Duinrell overnachten in een duingalow.

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.