Tip! Newborn boerderij op Hof van Saksen

Met een baby op vakantie? Dan is de Newborn boerderij op Hof van Saksen perfect! Alles voor de zorg van uw kleintje is aanwezig.

De Newborn boerderij beschikt naast de standaard luxe inrichting ook over alle benodigdheden, die nodig zijn voor de dagelijkse verzorging van uw baby!  Denk hierbij aan onder meer een wipstoeltje, box, flessenwarmer, luxe hangwieg, commode, tummytub, luieremmer, babybadje en een videobabyfoon. Ideaal dus! Daarnaast is de Newborn boerderij uitgerust met een aangename eet- en zithoek en een volledig uitgeruste open keuken met o.a. een afwas- en Nespresso machine. U slaapt op boxspring bedden en is de badkamer voorzien van zowel een douche als een bad. Voor het broertje of zusje is er een vrolijke kinderkamer met Pipo slaapwagen. Ook een terras met tuinmeubilair ontbreekt niet.

U kunt genieten van:

  • U slaapt op Auping boxspring
  • Alles is aanwezig voor uw baby
  • Kinderslaapkamer met juniorbed
  • Luxe babykamer met ledikant 

Niet alleen de Newborn boerderij is prachtig ingericht en zijn zelfs bij aankomst de boxsprings opgemaakt! Ook Hof van Saksen heeft heel veel te bieden. Zo is er een gaaf binnenzwembad met 4 indoor waterglijbanen en een wildwaterbaan. Is er en wellness centrum, diverse eetgelegenheden en binnen- en buitenspeeltuin, Bounz arena en animatie.

BOEK HIER DE NEWBORN BOERDERIJW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.