Newborn boerderij op Hof van Saksen

Kenmerken: ,

 
Gaat u met een pasgeboren baby op vakantie, dan is de Newborn boerderij op Hof van Saksen een goede keuze! Alles voor de zorg van uw kleintje is aanwezig.

Gaat u met een baby op vakantie, dan is de luxe Newborn boerderij op Hof van Saksen, ideaal! Hier is alles voorhanden wat u nodig heeft voor de dagelijkse zorg van uw baby. Denk hierbij aan onder meer een wipstoeltje, box, flessenwarmer, luxe hangwieg, commode, tummytub, luieremmer, babybadje en videobabyfoon. Maar ook u wordt verwend. De Newborn boerderij is niet alleen prachtig ingericht en gedecoreerd, Hof van Saksen heeft ook veel te bieden. Zo is er een binnenzwembad, een wellness centrum en zijn er vijf restaurants.

Alles voor de zorg van uw kleintje is aanwezig

De Newborn boerderij is uitgerust met een aangename eet- en zithoek, volledig uitgeruste keuken met o.a. een combimagnetron, afwasmachine en Nespresso machine. Er zijn luxe boxspring bedden en de badkamer is voorzien van zowel een douche als een bad. Voor het broertje of zusje is er een luxe kinderkamer met pipo slaapwagen. Daarnaast beschikt u in uw Newborn boerderij over een eigen terras met tuinmeubilair, zodat gezellig buiten zitten bij mooi weer ook tot de mogelijkheden behoort.

BOEK DEZE BUNGALOW