Newborn boerderij op Hof van Saksen

Gaat u met een pasgeboren baby op vakantie, dan is de Newborn boerderij op Hof van Saksen een goede keuze! Alles voor de zorg van uw kleintje is aanwezig.

Gaat u met een baby op vakantie, dan is de luxe Newborn boerderij op Hof van Saksen, perfect! Hier is alles voorhanden wat u nodig heeft voor de dagelijkse zorg van uw baby. Oftewel – als u deze boerderij reserveert, voorkomt u gesleep met al uw baby spullen, wat natuurlijk een heerlijk ontspannen begin van uw vakantie is. Maar ook u wordt verwend! De Newborn boerderij is compleet en prachtig ingericht en zijn zelfs bij aankomst de boxsprings opgemaakt! Daarnaast heeft Hof van Saksen ook veel te bieden. Zo is er een binnenzwembad met een wildwaterbaan, een wellness centrum en zijn er vijf culinaire eetgelegenheden.

Alles voor de zorg van uw baby is aanwezig

De Newborn boerderij beschikt naast de standaard luxe inrichting ook over alle benodigheden, die nodig zijn voor de dagelijkse verzorging van uw baby!  Denk hierbij aan onder meer een wipstoeltje, box, flessenwarmer, luxe hangwieg, commode, tummytub, luieremmer, babybadje en een videobabyfoon. Ideaal dus! Daarnaast is de Newborn boerderij uitgerust met een aangename eet- en zithoek en een volledig uitgeruste open keuken met o.a. een afwas- en Nespresso machine. U slaapt op boxspring bedden en is de badkamer voorzien van zowel een douche als een bad. Voor het broertje of zusje is er een vrolijke kinderkamer met Pipo slaapwagen. Ook een terras met tuinmeubilair ontbreekt niet.

BOEK DEZE BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.