Bungalowparken waar u kunt revalideren

Als u na een ziekte of ongeval aan moet sterken, dan kunt u terecht in revalidatiecentra of in een verpleeghuis, hier gaat u veelal onder begeleiding revalideren. Maar wist u ook dat er een aantal bungalowparken zijn, waar u ook prima kunt revalideren? Dit is natuurlijk wel alleen mogelijk, als u zonder (intensieve) begeleiding kunt aansterken. Deze parken beschikken namelijk over een fitnesscentrum en een zwembad, waar u baantjes kunt trekken. U heeft alle mogelijkheden binnen handbereik, dus ook geen gedoe met vervoer.

Kiest u voor een bungalowpark om te revalideren, dan raden wij u wel aan, om buiten de reguliere vakantieperiodes te reserveren. Hiermee vermijdt u extra drukte.

Hof van Saksen

Hof van Saksen is een luxe bungalowpark met een open karakter, hier verblijft u niet in het bos, maar het resort is opgezet als een groot Drents dorp, compleet met goede, vlakke en verharde paden. U verblijft in geschakelde boerderijen en indien van toepassing, kunt u ook een boerderij reserveren met voorkeur. Om te revalideren is het wedstrijdzwembad uitstekend. Hier kunt u op gezette tijden baantjes trekken. Daarnaast is er ook een rustige fitnessruimte met een groot aantal fitness toestellen.

Goed om te weten: voor gasten die extra begeleiding nodig hebben, werkt Hof van Saksen samen met Comfortzorg. In overleg kunt u zorg en hulpmiddelen regelen. U dient hiervoor wel zelf contact op te nemen met Comfortzorg.
Kiest u voor een bungalowpark om te revalideren, dan raden wij u wel aan, om buiten de reguliere vakantieperiodes te reserveren. Hiermee vermijdt u extra drukte.

DroomPark Maasduinen

DroomPark Maasduinen is een gemoedelijk bungalowpark in Noord-Limburg, met gelijkvloerse chalets en er zijn ook luxe en ruimere bungalows boekbaar. In het overdekte zwembad kunt u baantjes trekken. Daarbij moeten we wel melden dat het zwembad, in de maanden november t/m maart is gesloten. Daarnaast kunt u ook terecht in de fitnessruimte, die wel het jaarrond geopend is. Het park is kleinschalig van opzet en ligt midden in de bossen.