Bungalowparken waar u kunt revalideren

Als u na een ziekte of ongeval aan moet sterken, dan kunt u terecht in revalidatiecentra of in een verpleeghuis, hier gaat u veelal onder begeleiding revalideren. Maar wist u ook dat er een aantal bungalowparken zijn, waar u ook prima kunt revalideren? Dit is natuurlijk wel alleen mogelijk, als u zonder (intensieve) begeleiding kunt aansterken. Deze parken beschikken namelijk over een fitnesscentrum en een zwembad, waar u baantjes kunt trekken. U heeft alle mogelijkheden binnen handbereik, dus ook geen gedoe met vervoer.

Kiest u voor een bungalowpark om te revalideren, dan raden wij u wel aan, om buiten de reguliere vakantieperiodes te reserveren. Hiermee vermijdt u extra drukte.

Europarcs Beekbergen

Europarcs Beekbergen ligt in de bossen van Beekbergen, ideaal als u veel wilt of moet wandelen, om aan te sterken. Baantjes trekken kan in het binnenzwembad en in de fitnessruimte kunt u gebruik maken van de wandel/hardloopband, crosstrainer, een roeitrainer en krachttoestel. Er zijn diverse bungalows boekbaar, van luxe tot gelijkvloerse chalets. De paden zijn verhard en het bungalowpark is ruim van opzet. Reserveren van de voorzieningen kan op locatie.

Hof van Saksen

Hof van Saksen is een luxe bungalowpark met een open karakter, hier verblijft u niet in het bos, maar het resort is opgezet als een groot Drents dorp, compleet met goede, vlakke en verharde paden. U verblijft in geschakelde boerderijen en indien van toepassing, kunt u ook een boerderij reserveren met voorkeur. Om te revalideren is het wedstrijdzwembad uitstekend. Hier kunt u op gezette tijden baantjes trekken. Daarnaast is er ook een rustige fitnessruimte met een groot aantal fitness toestellen.

Europarcs Hooge Veluwe

Europarcs Hooge Veluwe is gelegen midden in de bossen en toch vlakbij Arnhem. Met de entree van het Nationaal Park de Hoge Veluwe pal aan de overkant, is Park Hooge Veluwe zeer geschikt om te wandelen. Baantjes trekken kan in het kleine en overzichtelijke binnenzwembad en in de fitnessruimte kunt u onder andere gebruik maken van een cross- en roeitrainer. U verblijft in gelijkvloerse chalets en er zijn ook studio’s boekbaar voor twee personen.

Europarcs Maasduinen

Europarcs Maasduinen is een gemoedelijk bungalowpark in Noord-Limburg, met gelijkvloerse chalets en er zijn ook luxe en ruimere bungalows boekbaar. In het overdekte zwembad kunt u baantjes trekken. Daarbij moeten we wel melden dat het zwembad, in de maanden november t/m maart is gesloten. Daarnaast kunt u ook terecht in de fitnessruimte, die wel het jaarrond geopend is. Het park is kleinschalig van opzet en ligt midden in de bossen.

Meer zorg op vakantie? Er is veel mogelijk!

De bovengenoemde bungalowparken beschikken over een zwembad, waar u baantjes kunt trekken en er zijn fitness mogelijkheden. Bovendien is het zelfs mogelijk, indien van toepassing, om een aangepaste bungalow te reserveren en kunt u een parkeerontheffing aanvragen. Heeft u andere zorg nodig, ook dan zijn er mogelijkheden om vakantie te vieren op een bungalowpark.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.