Brouwerij De Fontein

Op een heerlijk rustig plekje in Zuid-Limburg en nabij de Belgische grens, ligt Brouwerij De Fontein. Dit is een kleinschalige en ambachtelijke likeur- en bierbrouwerij, waar u niet alleen plaats kunt nemen op het terras en kunt genieten van de huisgemaakte likeuren en bieren, u kunt ook een rondleiding reserveren. Tijdens de rondleiding komen alle facetten van het brouwproces aan bod.

Adres: Ondergenhousweg 15, 6171 GW Stein
Website: Brouwerij De Fontein

Kom proeven en wandelen

Natuurlijk wordt de rondleiding afgesloten met het proeven van één van de bieren van de brouwerij. Leerzaam en leuk voor jong en oud! De omgeving is bovendien ook perfect voor grensoverschrijdende uitstapjes of fietstochten. Na een actief dagje strijkt u neer op het terras en geniet u van een koel biertje en echte Limburgse vlaai!

Bungalowparken nabij

Brouwerij De Fontein

Sunclass Sonnevijver Vijverdorp

Op Sonnevijver Vijverdorp kunt u heerlijk uitrusten en tot uzelf komen, midden in de natuur van Nationaal Park de Hoge Kempen. Maastricht, Hasselt én Aken liggen vlakbij.

EuroParcs Poort van Maastricht

Europarcs Poort van Maastricht biedt het jaarrond vakantiepret! Welk seizoen ook, dolle waterpret in het binnen- en buitenzwembad. Maar ook de omgeving: Zuid-Limburg is geweldig!

Mooi Zutendaal

Gelegen in het groene hart van Vlaanderen. Met o.a. een binnen- en buitenzwembad, overdekte speeltuin en villa's die zijn ingericht door 'Jan Des Bouvrie'.

Kasteeldomein De Cauberg

Op de top van de Cauberg, ligt Kasteeldomein de Cauberg. Ga een dagje naar Maastricht of bezoek Thermae 2OOO, dat naast Kasteeldomein de Cauberg is gelegen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.