Brouwerij De Fontein

Op een heerlijk rustig plekje in Zuid-Limburg en nabij de Belgische grens, ligt Brouwerij De Fontein. Dit is een kleinschalige en ambachtelijke likeur- en bierbrouwerij, waar u niet alleen plaats kunt nemen op het terras en kunt genieten van de huisgemaakte likeuren en bieren, u kunt ook een rondleiding reserveren. Tijdens de rondleiding komen alle facetten van het brouwproces aan bod.

Adres: Ondergenhousweg 15, 6171 GW Stein
Website: Brouwerij De Fontein

Kom proeven en wandelen

Natuurlijk wordt de rondleiding afgesloten met het proeven van één van de bieren van de brouwerij. Leerzaam en leuk voor jong en oud! De omgeving is bovendien ook perfect voor grensoverschrijdende uitstapjes of fietstochten. Na een actief dagje strijkt u neer op het terras en geniet u van een koel biertje en echte Limburgse vlaai!

Bungalowparken nabij Brouwerij De Fontein

Sunclass Sonnevijver Vijverdorp

Op Sonnevijver Vijverdorp kunt u heerlijk uitrusten en tot uzelf komen, midden in de natuur van Nationaal Park de Hoge Kempen. Maastricht, Hasselt én Aken liggen vlakbij.

Lees meer
Mooi Zutendaal

Gelegen in het groene hart van Vlaanderen. Met o.a. een binnen- en buitenzwembad, overdekte speeltuin en villa’s die zijn ingericht door ‘Jan Des Bouvrie’.

Lees meer
Kasteeldomein De Cauberg

Op de top van de Cauberg, ligt Kasteeldomein de Cauberg. Ga een dagje naar Maastricht of bezoek Thermae 2OOO, dat naast Kasteeldomein de Cauberg is gelegen.

Lees meer
Vakantiepark Wilhelm Tell

Wilhelm Tell, ligt net over de grens van België, midden in de Kempen. Maar ook waterliefhebbers komen volop aan hun trekken – er is een te gek out- en indoor waterparadijs.

Lees meer
Resort mooi Bemelen

Mooi Bemelen ligt in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap! Perfect voor wandelaars en mountainbikers. Maar ook Valkenburg en Maastricht liggen vlakbij!

Lees meer
Bungalowpark Schin op Geul

Ontdek Zuid-Limburg vanuit bungalowpark Schin op Geul. Het glooiende landschap bezorgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Het park is van alle gemakken voorzien.

Lees meer
Dormio Resort Maastricht

Welkom in het kloppend hart van Limburg! Welkom op Resort Maastricht. Hier in het hart van Zuid-Limburg kunt u heerlijk rustig en luxe vakantie vieren.

Lees meer
EuroParcs Resort Limburg

Op Resort Limburg kunt u zich laten verwennen in het wellness- en beautycenter. De kinderen vermaken zich in het binnenzwembad en bij de recreatie- en visvijver.

Lees meer
Résidence Valkenburg

U verblijft in een van de mooiste streken van Nederland ‘Zuid-Limburg’. Geniet in het najaar en winter van rust en in de zomer bruist het park!

Lees meer
Resort Brunssummerheide

Vanuit Resort Brunssummerheide ontdekt u niet alleen Maastricht, maar ook het Zuid-Limburgse Heuvelland ligt aan uw voeten.

Lees meer