De Efteling

De Efteling is al generaties lang een van de top attractieparken van Nederland. Een bezoek aan het sfeervolle sprookjesbos zal bij iedereen in het geheugen gegrift blijven staan. Of wat te denken van klassieke attracties als de Python, de Bobsleebaan en het Spookhuis?

We kunnen er nu weer een lijst nieuwe spraakmakende attracties aan toevoegen, zoals De Vliegende Hollander, Panda Droom en Ravelijn. Kortom, er is altijd wat nieuws te ontdekken. De Efteling is in elk seizoen geopend. Over het algemeen van 10:00 tot 18:00. Tijdens de Winter Efteling en de Zeven Mijls Zomer zijn er aangepaste openingstijden.

Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel

Bungalowparken nabij De Efteling

Efteling Loonsche Land

Een verblijf op Efteling Loonsche Land, is altijd inclusief onbeperkt entree tot de Efteling. Wandel de natuur in en ontspan in de unieke natuurlijke accommodaties.

Lees meer
Bungalows aan het water op Efteling Bosrijk
Efteling Bosrijk

Een dagje Efteling is waarschijnlijk te kort. In dit betoverende attractiepark is zoveel te beleven. Blijf daarom slapen op Bosrijk en geniet extra lang van de Efteling.

Lees meer
Droomgaard

Vakantiepark Droomgaard ligt vlakbij de Efteling. Plons in het tropisch zwembad, neem een frisse duik in het buitenbad en ontspan in de sauna en hot-whirlpool.

Lees meer
Résidence De Leuvert

De Leuvert wordt omringd door een gevarieerd landschap; heide, weide en bossen wisselen elkaar af. Trek er op uit, wandelen, fietsen en bezoek Eindhoven en de Efteling.

Lees meer
De Katjeskelder

Op dit populaire park is voor iedereen iets te beleven. Plonzen in het binnenzwembad, spelen met de Koos Konijn en wandelen in de bosrijke omgeving.

Lees meer
Vakantiepark Beekse Bergen

Op Beekse Bergen heeft u alles bij de hand voor een super vakantie. In uw Afrikaans getinte bungalow is het genieten en wandelt u zo naar Safaripark Beekse Bergen.

Lees meer
Safari Resort Beekse Bergen

Geen typisch park, een betere omschrijving is een Afrikaans dorpje. De ligging van de lodges rondom de savannes is uniek – de dieren wandelen echt door uw achtertuin.

Lees meer