De Kleine Schorre

Altijd al eens willen weten wat er bij komt kijken, alvorens een fles wijn in de winkel te koop is? Nu dan hoeft u niet naar Frankrijk of Duitsland, u kunt ook terecht bij Wijnhoeve en proeflokaal ‘De Kleine Schorre’ in Dreischor. De wijnhoeve beschikt over een wijngaard van 10 hectare en is hiermee een van de grootste wijngaarden in Nederland. In de grote wijngaard kunnen groepen op afspraak een rondleiding krijgen en in het zomerseizoen worden er ook individuelen rondleidingen gegeven.

Adres: Zuiddijk 4 4315 PA Dreischor
Website: De Kleine Schorre

Interessante rondleidingen en proef de heerlijke wijnen

Bij een rondleiding kunt u overigens kiezen voor een rondleiding in combinatie met het proeven van 1 of 2 glazen wijn, een Zeeuws lekkernij(en) of amuse. Daarnaast is er ook een terras en is er een proeflokaal. In de wijnwinkel worden naast alle eigen wijnen, ook Zeeuwse lekkernijen verkocht. Goed om te weten: Regelmatig organiseert De Kleine Schorre evenementen. Dus hou de website in het oog, voor alle aankomende grote en kleine (wijn)evenementen.

Bungalowparken nabij De Kleine Schorre

Vakantiepark Aquadelta

Duik in het binnenzwembad, knuffel met Koos Konijn en daag uw kinderen uit tijdens een partijtje minigolf, tijdens een verblijf op vakantiepark Aquadelta kan het allemaal.

Lees meer
Park Zeedijk

Op weinig plekken komt u zo dicht bij de natuur als op Park Zeedijk. Duik de natuur in en ga dieren spotten! Nagenieten kan in de trendy bungalows!

Lees meer
Port Greve

Op Port Greve is er het jaarrond veel te doen en te beleven. Een binnenzwembad, partijtje midgetgolf, wandelen en watersporten op het Grevelingenmeer.

Lees meer
Zeeland Village

Genieten van zowel het Grevelingenmeer als de Noordzee, op Zeeland Village is het mogelijk. Wandelen over het strand en watersporten op het Grevelingenmeer.

Lees meer
Port Zelande

Port Zélande ligt aan het Grevelingenmeer, voldoende watersportmogelijkheden dus! Geniet in het Aqua Mundo van tropische tempraturen en suis van de Turbo Tunnel.

Lees meer
ECO Grevelingenstrand

ECO Grevelingenstrand ligt op een uniek plekje, namelijk in natuurgebied de Kabbelaarsbank. Hier geniet u van rust maar ook watersport fanaten zijn aan het juiste adres.

Lees meer
Oasis Punt West

Punt-West is dé perfecte plek om tot rust te komen of om ten volle te genieten, van de vele watersportmogelijkheden rondom Ouddorp! Nagenieten doet u in de luxe villa’s!

Lees meer
Parc Ganuenta

Ultieme luxe en rust ervaart u tijdens een verblijf op Parc Ganuenta. Wandel- en fietsroutes leiden u langs het water van de Oosterschelde en naar het vissersdorp Colijnsplaat.

Lees meer
Strandpark de Zeeuwse Kust

Geniet van de zilte zeelucht, de mooie stranden rondom Renesse en van de vele parkvoorzieningen. Voor het optimale strandgevoel kiest u voor een kusje Strandlodge.

Lees meer
De Soeten Haert

De Soeten Haert ligt op enkele wandelminuten van het brede en schone strand van Renesse. Een ideaal vakantiepark voor strandliefhebbers.

Lees meer