De Kleine Schorre

Altijd al eens willen weten wat er bij komt kijken, alvorens een fles wijn in de winkel te koop is? Nu dan hoeft u niet naar Frankrijk of Duitsland, u kunt ook terecht bij Wijnhoeve en proeflokaal ‘De Kleine Schorre’ in Dreischor. De wijnhoeve beschikt over een wijngaard van 10 hectare en is hiermee een van de grootste wijngaarden in Nederland. In de grote wijngaard kunnen groepen op afspraak een rondleiding krijgen en in het zomerseizoen worden er ook individuelen rondleidingen gegeven.

Adres: Zuiddijk 4 4315 PA Dreischor
Website: De Kleine Schorre

Interessante rondleidingen en proef de heerlijke wijnen

Bij een rondleiding kunt u overigens kiezen voor een rondleiding in combinatie met het proeven van 1 of 2 glazen wijn, een Zeeuws lekkernij(en) of amuse. Daarnaast is er ook een terras en is er een proeflokaal. In de wijnwinkel worden naast alle eigen wijnen, ook Zeeuwse lekkernijen verkocht. Goed om te weten: Regelmatig organiseert De Kleine Schorre evenementen. Dus hou de website in het oog, voor alle aankomende grote en kleine (wijn)evenementen.

Bungalowparken nabij

De Kleine Schorre

Vakantiepark Aquadelta

Duik in het binnenzwembad, knuffel met Koos en daag uw kinderen uit tijdens een partijtje minigolf, tijdens een verblijf op vakantiepark Aquadelta kan het allemaal.

Park Zeedijk

Op weinig plekken komt u zo dicht bij de natuur als op Park Zeedijk. Duik de natuur in en ga dieren spotten! Nagenieten kan in de trendy bungalows!

Parc Port Greve

Op Port Greve is er het jaarrond veel te doen en te beleven. Een binnenzwembad, partijtje midgetgolf, wandelen en watersporten op het Grevelingenmeer.

Zeeland Village

Genieten van zowel het Grevelingenmeer als de Noordzee, op Zeeland Village is het mogelijk. Wandelen over het strand en watersporten op het Grevelingenmeer.

Roompot Beach Resort Brouwersdam

Vooral het genieten van rust en het heerlijke strand staan bij Roompot Beach Resort Brouwersdam voorop. Het strand ligt vlakbij! Of bezoek Zierikzee en Middelburg. Nadien is het zalig om tot rust te komen in uw lodge.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.