De Oude Aarde

Ga op ontdekkingsreis door de wonderbare wereld van edelstenen, mineralen en fossielen en laat u verrassen door de mooie kleuren en unieke vormen. Wonderbaarlijke vormen met schitterende kleuren, waarvan u niet eens wist dat ze bestonden. U kunt ze bewonderen in het edelstenen museum ‘De Oude Aarde’ in Giethoorn. Een museum met  één van de mooiste en bijzonderste mineralen- en fossielen collecties in Nederland.

Adres: Binnenpad 43, 8355 BR Giethoorn

Ontdek de schoonheid van moeder natuur

U kunt er het grootste ei ter wereld, de Amethist geode uit Brazilië en een versteende boomstam uit Amerika bekijken. Maar ook de winkel is een beleving en u kunt er heerlijk rondsnuffelen en natuurlijk edelstenen kopen. Edelstenen en mineralen voor de verzamelaar, maar ook heel veel sieraden: ringen, hangers, oorbellen en armbanden. Fijn is ook de webshop – online uw edelstenen kopen, is dus ook geen probleem! Goed om te weten: Voor het musea betaalt u een entreeprijs.

Bungalowparken nabij De Oude Aarde

Vakantiepark Giethoorn

Park Giethoorn is pal aan het water gelegen en het perfecte vakantieadres voor waterliefhebbers. Eten kan in het restaurant of huur een fiets en verken de omgeving.

Lees meer
Waterpark Belterwiede

Waterpark Belterwiede is de ideale start voor een waterrijke en rustige vakantie. De luxe vakantievilla’s liggen pal aan het water en beschikken over een terras en aanlegsteiger.

Lees meer
Résidence De Eese

Trek er op uit want de natuur is hier prachtig, bezoek Nationaal Park Weerribben-Wieden en ook het schilderachtige Giethoorn is bijzonder.

Lees meer
Résidence Weerribben

Perfecte keuze voor familie- of vriendenweekenden. Geniet van het waterlandschap van Nationaal Park de Weerribben. Nagenieten kan in de luxe groepsaccommodaties.

Lees meer
Villapark de Weerribben

Vooral het genieten van rust, ruimte en de natuur staan hier centraal. U verblijft in luxe en vrijstaande rietgedekte villa’s. Ontspannen kan in het binnenzwembad en restaurant.

Lees meer
Waterstaete Ossenzijl

Waterstaete Ossenzijl is perfect voor rust- en waterliefhebbers! De villa’s beschikken over een aanlegsteiger en heeft u ook uw eigen sloep bij uw villa.

Lees meer
Natuurpark de Witte Bergen

Als u op zoek bent naar een vakantieadresje waar u kunt ontsnappen aan alle drukte en hectiek van alledag, dan is Natuurpark de Witte Bergen een goede keuze.

Lees meer
Landschapspark Striks Erve

Natuurliefhebbers en rustzoekers zullen zich meteen thuis voelen op Landschapspark Striks Erve. Geen drukte of veel voorzieningen, op dit vakantiepark, heerst rust.

Lees meer
Resort Reestervallei

Genieten van rust en de schitterende natuur staat voorop bij Resort Reestervallei. Ontwaak met het getsjirp van vogels en laat u betoveren door de prachtige bossen.

Lees meer
Bungalowpark Het Bosmeer

Waterpret is er in het buitenzwembad tegenover Het Bosmeer. Spelen kan in de speeltuin of met het animatieteam. Een rustig en goed gewaardeerd park.

Lees meer