De Oude Aarde

Ga op ontdekkingsreis door de wonderbare wereld van edelstenen, mineralen en fossielen en laat u verrassen door de mooie kleuren en unieke vormen. Wonderbaarlijke vormen met schitterende kleuren, waarvan u niet eens wist dat ze bestonden. U kunt ze bewonderen in het edelstenen museum ‘De Oude Aarde’ in Giethoorn. Een museum met  één van de mooiste en bijzonderste mineralen- en fossielen collecties in Nederland.

Adres: Binnenpad 43, 8355 BR Giethoorn

Ontdek de schoonheid van moeder natuur

U kunt er het grootste ei ter wereld, de Amethist geode uit Brazilië en een versteende boomstam uit Amerika bekijken. Maar ook de winkel is een beleving en u kunt er heerlijk rondsnuffelen en natuurlijk edelstenen kopen. Edelstenen en mineralen voor de verzamelaar, maar ook heel veel sieraden: ringen, hangers, oorbellen en armbanden. Fijn is ook de webshop – online uw edelstenen kopen, is dus ook geen probleem! Goed om te weten: Voor het musea betaalt u een entreeprijs.

Bungalowparken nabij

De Oude Aarde

Vakantiepark Giethoorn

Park Giethoorn is pal aan het water gelegen en het perfecte vakantieadres voor waterliefhebbers. Eten kan in het restaurant of huur een fiets en verken de omgeving.

Waterpark Belterwiede

Waterpark Belterwiede is de ideale start voor een waterrijke en rustige vakantie. De luxe vakantievilla's liggen pal aan het water en beschikken over een terras en aanlegsteiger.

Résidence De Eese

Trek er op uit want de natuur is hier prachtig, bezoek Nationaal Park Weerribben-Wieden en ook het schilderachtige Giethoorn is bijzonder.

Villapark de Weerribben

Vooral het genieten van rust, ruimte en de natuur staan hier centraal. U verblijft in luxe en vrijstaande rietgedekte villa's. Ontspannen kan in het binnenzwembad en restaurant.

Waterstaete Ossenzijl

Waterstaete Ossenzijl is perfect voor rust- en waterliefhebbers! De villa's beschikken over een aanlegsteiger en heeft u ook uw eigen sloep bij uw villa.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.