De Oude Aarde

Ga op ontdekkingsreis door de wonderbare wereld van edelstenen, mineralen en fossielen en laat u verrassen door de mooie kleuren en unieke vormen. Wonderbaarlijke vormen met schitterende kleuren, waarvan u niet eens wist dat ze bestonden. U kunt ze bewonderen in het edelstenen museum ‘De Oude Aarde’ in Giethoorn. Een museum met  één van de mooiste en bijzonderste mineralen- en fossielen collecties in Nederland.

Adres: Binnenpad 43, 8355 BR Giethoorn

Ontdek de schoonheid van moeder natuur

U kunt er het grootste ei ter wereld, de Amethist geode uit Brazilië en een versteende boomstam uit Amerika bekijken. Maar ook de winkel is een beleving en u kunt er heerlijk rondsnuffelen en natuurlijk edelstenen kopen. Edelstenen en mineralen voor de verzamelaar, maar ook heel veel sieraden: ringen, hangers, oorbellen en armbanden. Fijn is ook de webshop – online uw edelstenen kopen, is dus ook geen probleem! Goed om te weten: Voor het musea betaalt u een entreeprijs.

Bungalowparken nabij

De Oude Aarde

Vakantiepark Giethoorn

Park Giethoorn is pal aan het water gelegen en het perfecte vakantieadres voor waterliefhebbers. Eten kan in het restaurant of huur een fiets en verken de omgeving.

Waterpark Belterwiede

Waterpark Belterwiede is de ideale start voor een waterrijke en rustige vakantie. De luxe vakantievilla's liggen pal aan het water en beschikken over een terras en aanlegsteiger.

De Wiedense Meren

EuroParcs De Wiedense Meren ligt op een bijzonder plekje, namelijk op een eiland dat omringd wordt door het water van zowel de Beulakerwijde alsook het water van de Belterwijde. Er zijn volop mogelijkheden voor watersporters en ook als u graag een hengel uitgooit dan is EuroParcs De Wiedense Meren perfect.

Waterresort Blocksyl

Waterresort Blocksyl ligt in Blokzijl, een toeristisch stadje wat zeer geliefd is onder watersportliefhebbers. Na een dagje op het water of na het verkennen van de bijzondere omgeving is het heerlijk thuiskomen in uw luxe bungalow.

Résidence De Eese

Trek er op uit want de natuur is hier prachtig, bezoek Nationaal Park Weerribben-Wieden en ook het schilderachtige Giethoorn is bijzonder.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.