Frisia Rondvaarten

Als u op vakantie bent in Zeeland, dan moet u absoluut een rondvaart reserveren bij Frisia Rondvaarten. Keuze aan rondvaarten is er voldoende, van een Zeelandbrug vaartocht, een rondvaart over het Nationaal Park Oosterschelde, tot een Zeehonden safari. Want op een zandbank in de Oosterschelde is een groep zeehonden neergestreken.

Adres: Bronsgeestweg 16, 4697 RT Sint-Annaland
Website: Frisia Rondvaarten

Ga op zeehonden safari

De Zeehonden safari duurt zo’n 2 uur en u vaart op ca. 50 meter afstand langs de zeehonden. Om dichterbij zeehonden in het wild te komen, is lastig! Dus pak deze kans! Interesse? Opstappen kan in St. Annaland en de kapitein zal u alles vertellen over de Zeehonden kolonie. Bij de zeehonden tochten vanuit Zierikzee is er een Nederlands – Duitse gids aan boord. Bij mooi weer kunt u ook op het dek plaats nemen. De rondvaarten vinden plaats van 1 mei t/m 31 oktober. Voor het actuele vaarschema, opstapplaatsen en  prijzen kunt u de website van Frisia Rondvaarten bezoeken. Frisia Rondvaarten heeft 2 schepen en varen vanuit Zierikzee en St-Annaland. Voor meer informatie kunt u ook bellen: 0166-654321 – Mobiel: 06-53470330

Bungalowparken nabij

Frisia Rondvaarten

Vakantiepark Aquadelta

Duik in het binnenzwembad, knuffel met Koos en daag uw kinderen uit tijdens een partijtje minigolf, tijdens een verblijf op vakantiepark Aquadelta kan het allemaal.

Villapark de Oesterbaai

Villapark de Oesterbaai is gelegen in Wemeldinge, aan de Oosterschelde. Een dorpje dat druk wordt bezocht door vis-, duik- en watersportliefhebbers.

Oosterscheldepark De Stelhoeve

Met de Oosterschelde als een van de populairste duiklocaties van Nederland voor de deur, is dit rustig vakantiepark een paradijs voor duikliefhebbers.

Waterrijk Oesterdam

Waterrijk Oesterdam is een walhalla voor watersporters en zijn er tal van daguitjes mogelijk. Bovendien ligt Antwerpen op maar 35 kilometer.

Park Zeedijk

Op weinig plekken komt u zo dicht bij de natuur als op Park Zeedijk. Duik de natuur in en ga dieren spotten! Nagenieten kan in de trendy bungalows!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.