Het Drents Kwartiertje

Zin in een actief dagje in de Drentse natuur? Dan kunnen we ‘Het Drents Kwartiertje’ aanraden! Want hier springt u niet op de fiets of krijgt u een wandelroute in uw handen gedrukt. Hier neemt u plaats op een authentieke solex. Helm op en rijden maar! Op deze wijze beleeft u Drenthe op een heel andere wijze. Of wat dacht u van een middagje touren met een tuktuk of Dafje? Supergaaf! U rijdt en uw kinderen kunnen achterin. Heeft u een stukje getoerd door het Drentse landschap en langs pittoreske Drentse dorpjes, of ziet u een gezellig plekje, dan kunt u stoppen om te picknicken. Ook zijn er culinaire proeverijen, die u in combinatie met een Daf of solex tour kunt combineren.

Adres: Laaghalerveen 26, 9414 VH Hooghalen

Bungalowparken nabij

Het Drents Kwartiertje

Landgoed Het Grote Zand

Of u nu komt voor het binnenzwembad, het speelbos of de vele wandel- en fietsmogelijkheden, op Landgoed Het Grote Zand voelt iedereen zich thuis.

Vakantiepark Witterzomer

Witterzomer is gelegen in de bossen, nabij Assen. Een kindvriendelijk vakantiepark waar veel te doen en te beleven is. Ook de omgeving biedt voldoende uitdaging.

Het Hart van Drenthe

'Het Hart van Drenthe' ligt in Drenthe, op een zeer rustig plekje. Perfect voor rust- en natuurliefhebbers. Maar ook op het bungalowpark is voldoende vertier.

Het Drentse Wold

Een echte wandel- en fietsliefhebber? Dan is Het Drentse Wold, gelegen naast een van de grootste bosgebieden van Nederland wat u zoekt.

De Reeënwissel

De Reeënwissel is ideaal voor natuur- en rust zoekers! Plons in het buitenzwembad, ga paardrijden, mountainbiken en wandel het belevingspad.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.