Kidzcity Utrecht

Wauw… met zo’n 5000 m2 is Kidzcity het grootste indoor speelparadijs van de Randstad. De vormgeving is kleurrijk en de opzet is heerlijk ruim. Verspreid door de grote indoorspeelhal vindt u de tofste attracties. Uw kinderen zijn hier uren zoet! Suis van de familieglijbaan, lasergame, duik de ballenbak in en stap in de botsauto’s en de draaimolen. Maar het absolute pronkstuk van Kidzcity is het uitdagende klimtoestel van 8 meter. Via netten kunnen kinderen naar boven klimmen en eenmaal boven kunnen ze via verschillende uitdagende glijbanen weer naar beneden suizen

Adres: Vlampijpstraat 79 3534 AR Utrecht
Website: Speelparadijs KidZcity Utrecht

Ook aan de allerkleinsten is gedacht! Zij kunnen terecht in de Pamperhoek. Hier kunnen ze veilig spelen zonder onder de voeten worden gelopen door oudere kinderen. Zo is er een ballenbak, diverse speelhuisjes en een echt verkeersparcours met loopauto’s en loopfietsen. U maakt u dagje uit compleet, door samen aan te schuiven in het restaurant. Tevens kunt u in het restaurant Fox Sports kijken en is de WiFi gratis. Kortom, verveling is hier uitgesloten.

Goed om te weten: KidZcity is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en rondom KidZcity is ook gratis parkeergelegenheid.

Bungalowparken nabij

Kidzcity Utrecht

Résidence Lage Vuursche 

Résidence Lage Vuursche ligt in het bijzondere en populaire dorp Lage Vuursche. Hier, weg van de stedelijke hectiek, vind je een oase van kalmte en stilte.

RCN het Grote Bos

Op zoek naar een vakantiepark dat centraal gelegen is in Nederland, dan is RCN het Grote Bos op de Utrechtse Heuvelrug ideaal.

De Utrechtse Heuvelrug

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug is een groen en gemoedelijk vakantiepark, waar u het jaarrond heerlijk vakantie kunt vieren.

Bonte Vlucht

Fietsen en boswandelingen maken, verken de stad Utrecht, ravotten in het buitenzwembad en 's avonds knus met z'n allen in een bos chalet. Op Bonte Vlucht is het mogelijk!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.