Koningin Juliana Toren

Laat uw kinderen kennismaken met Jul de Torenmuis in Koningin Juliana Toren, een leuk en speels opgezet pretpark in Apeldoorn met maar liefst 60 attracties. Kriebels in de buik op de muizenschommel, maak een spannend ritje in de achtbaan en suis van de glijbaan? Er is zo veel leuks te ontdekken dat uw kinderen niet weten waar ze als eerste naar toe moeten. Uitrusten kan in het aangename picknickbos of ga lekker snacken bij de hamburger kraam. Perfect voor jonge gezinnen!

Adres: Amersfoortseweg 35, 7313 AC Apeldoorn

Bungalowparken nabij

Koningin Juliana Toren

De Bosrand

Wakker worden van het geluid van tsjirpende vogeltjes en omringd door de Veluwse bossen, is De Bosrand ideaal voor natuurliefhebbers- en jonge gezinnen.

Rabbit Hill

De bosrijke omgeving en de fijne faciliteiten van Rabbit Hill zijn perfect voor een familievakantie. Neem een duik in het zwembad en ravot in de binnenspeeltuin.

De Berkenhorst

Op De Berkenhorst kunt u genieten van de vele mogelijkheden op het park zelf, de natuur van de Veluwe en de ruime keuze aan uitstapjes in de omgeving.

Recreatiepark Beekbergen

Verscholen in de Gelderse bossen vindt u Recreatiepark Beekbergen. Door deze ligging is het een perfect adres voor rust- en natuurliefhebbers.

Het Lierderholt

Het Liederholt is perfect voor rustzoekers als voor jonge gezinnen. Duik in het verwarmd buitenzwembad, ravot in de speeltuin en speel een partijtje op de tennisbaan.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.