Landbouwmuseum Tiengemeten

Interesse in de geschiedenis van de landbouw, bezoek dan Landbouwmuseum Tiengemeten, welke gehuisvest is, in een grote gerestaureerde oude hoeve. Hier krijgt u een goed beeld van de landbouw tussen 1920 en 1955. Ook in de landbouw werd steeds meer gemechaniseerd. Wat eerst met de hand moest, werd overgenomen door machines en ook de computer deed zijn intreden. Al deze ontwikkelingen kunt u zien, in het Landbouwmuseum Tiengemeten. Het museum toont ook machines en gereedschappen uit de land- en tuinbouw uit de periode van 1929 t/m 1955.

Adres: Tiengemeten 19a, 3284 BE Zuid-Beijerland
Website: Landbouwmuseum Tiengemeten

Bungalowparken nabij

Landbouwmuseum Tiengemeten

Zuytland Buiten

Als u een rustig en groen vakantiepark zoekt vlakbij Rotterdam; dan is Zuytland Buiten wat u zoekt. Hier kunt u omgeven door veel groen en water, heerlijk tot rust komen.

Cape Helius

Met het Haringvliet aan uw voeten en de boulevard op loopafstand, kunt u op Cape Helius heerlijk vakantie vieren. Kom tot rust in de luxe en kleurrijke villa's.

Park Zeedijk

Op weinig plekken komt u zo dicht bij de natuur als op Park Zeedijk. Duik de natuur in en ga dieren spotten! Nagenieten kan in de trendy bungalows!

Vakantiepark Aquadelta

Duik in het binnenzwembad, knuffel met Koos en daag uw kinderen uit tijdens een partijtje minigolf, tijdens een verblijf op vakantiepark Aquadelta kan het allemaal.

Lakeside Resort Brielle

Lakeside Resort Brielle is een goede keuze als u duurzaam vakantie wil vieren. U verblijft bovendien nabij het strand van Rockanje! Geniet van het strand, de zee en de duinen. Maar ook wandelen, fietsen door de natuur

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.