Paleis Het Loo

Een bezoek aan Paleis Het Loo is een fantastische ervaring, vooral voor de fans van het Koningshuis is dit een echte ‘must’. Ook kinderen zullen hun ogen uitkijken bij het zien van zoveel pracht en praal. Paleis Het Loo is het voormalige Koninklijke Paleis. De vertrekken zijn nu toegankelijk voor het publiek. Bezoek het Paleismuseum in het hoofdgebouw, werp een blik in de stallen en koetshuizen en bewonder de talloze onderscheidingen in het Museum van de Kanselarij. Een van de belangrijkste publiekstrekkers is het schitterende paleispark waar je heerlijk kunt wandelen. Paleis Het Loo is open van dinsdag t/m zondag tussen 10:00 en 17:00.

Adres: Koninklijk Park 1, 7315 JA Apeldoorn

Bungalowparken nabij

Paleis Het Loo

De Bosrand

Wakker worden van het geluid van tsjirpende vogeltjes en omringd door de Veluwse bossen, is De Bosrand ideaal voor natuurliefhebbers- en jonge gezinnen.

Recreatiepark Beekbergen

Verscholen in de Gelderse bossen vindt u Recreatiepark Beekbergen. Door deze ligging is het een perfect adres voor rust- en natuurliefhebbers.

De Zandhegge

In de zomermaanden biedt het buitenzwembad verkoeling. Kinderen vermaken zich uitstekend in één van de speeltuinen. Ideaal startpunt voor fietsers en wandelaars.

Rabbit Hill

De bosrijke omgeving en de fijne faciliteiten van Rabbit Hill zijn perfect voor een familievakantie. Neem een duik in het zwembad en ravot in de binnenspeeltuin.

Heideheuvel

Wie van rust en natuur houdt in combinatie met een comfortabele bungalow, is op Heideheuvel aan het juiste adres. Daarbij heeft Heideheuvel ook leuke voorzieningen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.