Rien Poortvliet museum

Rien Poortvliet was een schilder die op een schitterende manier, het echte boerenleven kon schilderen. De boerentrekpaarden voor de ploeg, de boerderijen en groene weilanden in de Oude Polder. Op de schilderijen van Rien Poortvliet herleeft de oude tijd. Om al dit moois te bewaren, is het Rien Poortvliet museum opgericht. U kunt hier naast heel veel mooie schilderijen ook een aantal persoonlijke voorwerpen en een film over het leven van Rien Poortvliet bekijken. Bent u met kinderen, dan moet u zeker een kijkje nemen, op de Kabouterzolder. Hier staat u oog in oog met aquarellen, die Poortvliet van kabouters heeft gemaakt, maar ook is er een spannend voelbos, een knutselhoek en kunt u spelletjes doen met uw kinderen.

Adres: Tiengemeten 14, 3284 BE Zuid-Beijerland
Website: Rien Poortvliet museum

Bungalowparken nabij

Rien Poortvliet museum

Zuytland Buiten

Als u een rustig en groen vakantiepark zoekt vlakbij Rotterdam; dan is Zuytland Buiten wat u zoekt. Hier kunt u omgeven door veel groen en water, heerlijk tot rust komen.

Cape Helius

Met het Haringvliet aan uw voeten en de boulevard op loopafstand, kunt u op Cape Helius heerlijk vakantie vieren. Kom tot rust in de luxe en kleurrijke villa's.

Park Zeedijk

Op weinig plekken komt u zo dicht bij de natuur als op Park Zeedijk. Duik de natuur in en ga dieren spotten! Nagenieten kan in de trendy bungalows!

Vakantiepark Aquadelta

Duik in het binnenzwembad, knuffel met Koos en daag uw kinderen uit tijdens een partijtje minigolf, tijdens een verblijf op vakantiepark Aquadelta kan het allemaal.

Lakeside Resort Brielle

Lakeside Resort Brielle is een goede keuze als u duurzaam vakantie wil vieren. U verblijft bovendien nabij het strand van Rockanje! Geniet van het strand, de zee en de duinen. Maar ook wandelen, fietsen door de natuur

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.