Rien Poortvliet museum

Rien Poortvliet was een schilder die op een schitterende manier, het echte boerenleven kon schilderen. De boerentrekpaarden voor de ploeg, de boerderijen en groene weilanden in de Oude Polder. Op de schilderijen van Rien Poortvliet herleeft de oude tijd. Om al dit moois te bewaren, is het Rien Poortvliet museum opgericht. U kunt hier naast heel veel mooie schilderijen ook een aantal persoonlijke voorwerpen en een film over het leven van Rien Poortvliet bekijken. Bent u met kinderen, dan moet u zeker een kijkje nemen, op de Kabouterzolder. Hier staat u oog in oog met aquarellen, die Poortvliet van kabouters heeft gemaakt, maar ook is er een spannend voelbos, een knutselhoek en kunt u spelletjes doen met uw kinderen.

Adres: Tiengemeten 14, 3284 BE Zuid-Beijerland
Website: Rien Poortvliet museum

Bungalowparken nabij Rien Poortvliet museum

Zuytland Buiten

Als u een rustig en groen vakantiepark zoekt vlakbij Rotterdam; dan is Zuytland Buiten wat u zoekt. Hier kunt u omgeven door veel groen en water, heerlijk tot rust komen.

Lees meer
Cape Helius

Met het Haringvliet aan uw voeten en de boulevard op loopafstand, kunt u op Cape Helius heerlijk vakantie vieren. Kom tot rust in de luxe en kleurrijke villa’s.

Lees meer
Park Zeedijk

Op weinig plekken komt u zo dicht bij de natuur als op Park Zeedijk. Duik de natuur in en ga dieren spotten! Nagenieten kan in de trendy bungalows!

Lees meer
Vakantiepark Aquadelta

Duik in het binnenzwembad, knuffel met Koos Konijn en daag uw kinderen uit tijdens een partijtje minigolf, tijdens een verblijf op vakantiepark Aquadelta kan het allemaal.

Lees meer
Resort Città Romana

Op Resort Città Romana wordt u verwend met fijne wellness voorzieningen. Geniet van een gezellig diner op het terras en kom tot rust in de rietgedekte villa’s.

Lees meer
Resort Poort van Zeeland

Quality time op natuureiland Voorne-Putten. Verblijf in een moderne chalet op Resort Poort van Zeeland. Luieren en uitwaaien op de stranden van Hellevoetsluis

Lees meer
Rondeweibos

Rondeweibos ligt aan het strand van Rockanje. Hier kunt u luieren, zwemmen en genieten van de zon. Met o.a. buitenzwembad, tennisbaan, speeltuin en kabelbaan.

Lees meer
Molecaten Waterbos

Geniet op het strand, van lange wandelingen, terwijl kinderen spelen in de branding. Na een dagje strand is het heerlijk thuis komen op Park Waterbos.

Lees meer
Kruininger Gors

Kruininger Gors ligt pal aan het Brielse Meer. Een super uitvalsbasis voor watersport fanaten, visliefhebbers en booteigenaren. Varen, zwemmen en uitstapjes maken.

Lees meer