Schouwen-Duiveland – Zeeland

Op vakantie naar Zeeland? Dan is het eiland Schouwen-Duiveland misschien wel iets voor u. Alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie zijn hier aanwezig als prachtige stranden, ultieme watersportmogelijkheden en andere fantastische recreatievoorzieningen. De kinderen zullen hier beslist de tijd van hun leven hebben.

Schouwen-Duiveland
Schouwen-Duiveland grenst in het noorden aan het Grevelingenmeer en in het zuiden aan de Oosterschelde, twee fantastische watersportgebieden met uitgebreide mogelijkheden om te surfen, varen en duiken. Ook aan de Noordzeekust van Schouwen-Duiveland is het heerlijk vertoeven. Hier kunt u lekker uitwaaien in de duinen, relaxen aan het strand of een duik nemen in zee. De kinderen zullen zich eindeloos vermaken met spelen aan de waterkant en het bouwen van zandkastelen. Badplaatsen als Renesse en Burgh-Haamstede trekken in de zomer vele toeristen.

Het vlakke landschap van Schouwen-Duiveland, dat grotendeels onder zeeniveau ligt, leent zich ideaal voor het maken van fietstochten. Er zijn verschillende uitgezette fietsroutes die u door het mooie landschap leiden en u door gezellige plaatsen voeren als Zierikzee, Brouwershaven, Renesse en Burgh-Haamstede. Wilt u het eiland eens op een heel andere manier verkennen, boek dan een huifkartocht. Spectaculair zijn ook de tochten te paard over het Noordzeestrand!

Schouwen-Duiveland: Voor een prima vakantie
Vergeet tijdens uw vakantie op Schouwen-Duiveland niet om een bezoekje te brengen aan het indrukwekkende Watersnoodrampmuseum in Ouwerkerk. Schouwen-Duiveland staat in verbinding met Goeree-Overflakkee via de Brouwersdam en de Grevelingendam, die onderdeel uitmaken van de Deltawerken. Ook de Oosterscheldekering die Schouwen-Duiveland met Noord-Beveland verbindt, is hiervan een voorbeeld. Deze indrukwekkende Deltawerken beschermen het land tegen hoog water en maken het daarbij ook mogelijk om eenvoudig eens één van de andere Zeeuwse eilanden te bezoeken.

Bungalowparken nabij Schouwen-Duiveland – Zeeland

Port Greve

Op Port Greve is er het jaarrond veel te doen en te beleven. Een binnenzwembad, partijtje midgetgolf, wandelen en watersporten op het Grevelingenmeer.

Lees meer
Vakantiepark Aquadelta

Duik in het binnenzwembad, knuffel met Koos Konijn en daag uw kinderen uit tijdens een partijtje minigolf, tijdens een verblijf op vakantiepark Aquadelta kan het allemaal.

Lees meer
Zeeland Village

Genieten van zowel het Grevelingenmeer als de Noordzee, op Zeeland Village is het mogelijk. Wandelen over het strand en watersporten op het Grevelingenmeer.

Lees meer
Park Zeedijk

Op weinig plekken komt u zo dicht bij de natuur als op Park Zeedijk. Duik de natuur in en ga dieren spotten! Nagenieten kan in de trendy bungalows!

Lees meer
Port Zelande

Port Zélande ligt aan het Grevelingenmeer, voldoende watersportmogelijkheden dus! Geniet in het Aqua Mundo van tropische tempraturen en suis van de Turbo Tunnel.

Lees meer
Parc Ganuenta

Ultieme luxe en rust ervaart u tijdens een verblijf op Parc Ganuenta. Wandel- en fietsroutes leiden u langs het water van de Oosterschelde en naar het vissersdorp Colijnsplaat.

Lees meer
Strandpark de Zeeuwse Kust

Geniet van de zilte zeelucht, de mooie stranden rondom Renesse en van de vele parkvoorzieningen. Voor het optimale strandgevoel kiest u voor een kusje Strandlodge.

Lees meer
De Soeten Haert

De Soeten Haert ligt op enkele wandelminuten van het brede en schone strand van Renesse. Een ideaal vakantiepark voor strandliefhebbers.

Lees meer
Kustpark Klein Poelland

Het knusse Kustpark Klein Poelland is een oase van rust in het bruisende Renesse. Hier kunt u tot rust komen en ligt het Noordzeestrand op slechts 5 kilometer.

Lees meer
Camping de Brem

Tussen de breedste stranden van Nederland en het dorpje Renesse ligt Camping de Brem. Een goede camping met een buitenzwembad en een zeer enthousiast animatieteam.

Lees meer