Slot Loevestein

Duik mee in de wonderbaarlijke geschiedenis van Slot Loevestein in Poederoijen. Hoor onder andere het verhaal over hoe Hugo de Groot in een boekenkist uit het kasteel ontsnapte, dat onder andere dienst heeft gedaan als gevangenis. Kinderen kunnen luisteren naar spannende verhalen of een kinderrondleiding krijgen. Een bijzonder element zijn de touchscreens waarmee je mensen uit de middeleeuwen hun verhaal kunt laten vertellen. Slot Loevestein is van mei t/m november van dinsdag t/m vrijdag open van 11:00 tot 17:00 en op de overige dagen van 13:00 tot 17:00. De rest van het jaar beperkte openingstijden.

Adres: Loevestein 1, 5307 TG Poederoijen

Bungalowparken nabij

Slot Loevestein

Recreatiepark het Esmeer

Het Esmeer is een goede keuze voor gezinnen, die graag op en rond het water vertoeven. Aangezien het Esmeer grenst aan de Neswaarden en beschikt over een eigen jachthaven.

EuroParcs Kaatsheuvel

Resort Kaatsheuvel ligt vlakbij de Efteling en na een dagje Efteling is het dan ook heerlijk om een duik te nemen in het binnen- of buitenbad.

Landal Parck Kaatsheuvel

U wandelt vanuit u bungalow zo de bossen in en staat u in 7 fietsminuten voor de ingang van de Efteling. Na een dagje Efteling, kunt u bijkomen in het zwembad.

Efteling Bosrijk

Een dagje Efteling is waarschijnlijk te kort. In dit betoverende attractiepark is zoveel te beleven. Blijf daarom slapen op Bosrijk en geniet extra lang van de Efteling.

Efteling Loonsche Land

Een verblijf op Efteling Loonsche Land, is altijd inclusief onbeperkt entree tot de Efteling. Wandel de natuur in en ontspan in de unieke natuurlijke accommodaties.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.