Musea Kinderwereld

Voor de kinderen van tegenwoordig is spelen zonder computer haast niet voor te stellen! Een bezoekje aan Musea Kinderwereld is daarom niet alleen leuk, ook nog eens leerzaam. Het musea heeft namelijk een unieke verzameling oud- en antiek speelgoed. Van knuffels tot poppen en van hout- tot blikkenspeelgoed. De speelgoedcollectie bestaat uit speelgoed vanaf 1700 tot het speelgoed in de jaren 50. Naast het speelgoed dat binnen is tentoongesteld, biedt het musea ook de mogelijkheid om lekker buiten te spelen. Op aanvraag verzorgt het musea ook rondleidingen, is er een museumwinkel en café.

Adres: Brink 31, 9301 JK Roden
Website: Musea Kinderwereld

Bungalowparken nabij

Musea Kinderwereld

De Norgerberg

In een van de mooiste stukjes van Nederland, in de Kop van Drenthe, ligt de Norgerberg. Of u nu lekker lang of een paar dagen er tussen uit wil, de Norgerberg is een goede keuze!

De Drentse Vennen

Als u op zoek bent naar een rustig vakantiepark, met ruime bungalows die veel privacy bieden en waar ook uw hond welkom is, dan is De Drentse Vennen wat u zoekt.

Molecaten Park ’t Hout

U bent hier op de juiste plek voor zowel rust als vertier. Kinderen kunnen zich uitleven in het buitenzwembad en de binnenspeeltuin. Maar ook de omgeving is schitterend.

Villapark Akenveen

Geniet in de Kop van Drenthe van de schitterende natuur én van het gemoedelijke Villapark Akenveen. Met een recreatiemeer, visvijver en een binnen- en buitenspeeltuin.

De Bloemert

Een ideaal park voor rustzoekers en watersportliefhebbers. Varen en surfen op het Zuidlaardermeer, fietsen en wandelen door het Drents landschap.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.