Musea Kinderwereld

Voor de kinderen van tegenwoordig is spelen zonder computer haast niet voor te stellen! Een bezoekje aan Musea Kinderwereld is daarom niet alleen leuk, ook nog eens leerzaam. Het musea heeft namelijk een unieke verzameling oud- en antiek speelgoed. Van knuffels tot poppen en van hout- tot blikkenspeelgoed. De speelgoedcollectie bestaat uit speelgoed vanaf 1700 tot het speelgoed in de jaren 50. Naast het speelgoed dat binnen is tentoongesteld, biedt het musea ook de mogelijkheid om lekker buiten te spelen. Op aanvraag verzorgt het musea ook rondleidingen, is er een museumwinkel en café.

Website: www.museumkinderwereld.nl
Adres: Brink 31, 9301 JK Roden

Bungalowparken nabij Musea Kinderwereld

De Norgerberg

In een van de mooiste stukjes van Nederland, in de Kop van Drenthe, ligt de Norgerberg. Of u nu lekker lang of een paar dagen er tussen uit wil, de Norgerberg is een goede keuze!

Lees meer
Molecaten Park ’t Hout

U bent hier op de juiste plek voor zowel rust als vertier. Kinderen kunnen zich uitleven in het buitenzwembad en de binnenspeeltuin. Maar ook de omgeving is schitterend.

Lees meer
Villapark Akenveen

Geniet in de Kop van Drenthe van de schitterende natuur én van het gemoedelijke Villapark Akenveen. Met een recreatiemeer, visvijver en een binnen- en buitenspeeltuin.

Lees meer