Theeschenkerij Nije Skou

Het weidse landschap van Friesland is perfect voor een fietstocht! Bezoek de vele kleine dorpjes of ga de grote uitdaging aan en fiets langs de Elfsteden. Zou u nu in de omgeving van Akkrum fietsen, dan hebben we een leuke tip: Bezoek fietspont en theeschenkerij Nije Skou! Want in Akkrum maakt het riviertje ‘It Deel’ een vrije doorgang lastig, de fietspont Nye Skou is dan de oplossing! Niet alleen is het pontje een leuke afwisseling tijdens uw fietstocht, bij het pontje zit ook een Theeschenkerij met een terras. Strijk neer en geniet van thee of koffie met een stuk appel- en kwarktaart, een kop soep of een warme tosti. Ook bier, wijn en ijs is verkrijgbaar. Altijd al een Fryske sûkerbôle willen proeven, dan is dit uw kans!

Adres: Vegelinsweg 33, 8467 SN Vegelinsoord
Website: Theeschenkerij Nije Skou

Bungalowparken nabij

Theeschenkerij Nije Skou

Recreatiepark Tusken de Marren

Tusken de Marren is perfect voor watersporters! Met een eigen aanlegsteiger en de Friese wateren aan uw voeten. Ook ideaal als uitvalsbasis tijdens de Sneekweek.

Waterpark Terherne

Waterpark Terherne is gelegen in Terherne. De luxe vrijstaande villa's hebben een aanlegsteiger. Heeft u een passie voor watersport, dan is dit een uitstekende keuze.

Havenresort Terherne

Havenresort Terherne is perfect voor watersporters door de ligging: tussen het Sneekermeer en de Terhernster poelen. U bent welkom met u eigen boot of huur een boot.

Waterpark Oan’e Poel

De Terhernster Poelen voor de deur en een luxe bungalow met aanlegsteiger en een eigen boot, waarmee u zo de Friese wateren op vaart. Ideaal voor waterliefhebbers!

Waterpark Terkaple

Waterpark Terkaple is hèt perfecte vakantieadres voor waterliefhebbers! Thuiskomen doet u in de luxe waterwoningen met een eigen aanlegsteiger.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.