Theeschenkerij Nije Skou

Het weidse landschap van Friesland is perfect voor een fietstocht! Bezoek de vele kleine dorpjes of ga de grote uitdaging aan en fiets langs de Elfsteden. Zou u nu in de omgeving van Akkrum fietsen, dan hebben we een leuke tip: Bezoek fietspont en theeschenkerij Nije Skou! Want in Akkrum maakt het riviertje ‘It Deel’ een vrije doorgang lastig, de fietspont Nye Skou is dan de oplossing! Niet alleen is het pontje een leuke afwisseling tijdens uw fietstocht, bij het pontje zit ook een Theeschenkerij met een terras. Strijk neer en geniet van thee of koffie met een stuk appel- en kwarktaart, een kop soep of een warme tosti. Ook bier, wijn en ijs is verkrijgbaar. Altijd al een Fryske sûkerbôle willen proeven, dan is dit uw kans!

Adres: Vegelinsweg 33, 8467 SN Vegelinsoord
Website: Theeschenkerij Nije Skou

Bungalowparken nabij Theeschenkerij Nije Skou

Recreatiepark Tusken de Marren

Tusken de Marren is perfect voor watersporters! Met een eigen aanlegsteiger en de Friese wateren aan uw voeten. Ook ideaal als uitvalsbasis tijdens de Sneekweek.

Lees meer
Waterpark Terherne

Waterpark Terherne is gelegen in Terherne. De luxe vrijstaande villa’s hebben een aanlegsteiger. Heeft u een passie voor watersport, dan is dit een uitstekende keuze.

Lees meer
Havenresort Terherne

Havenresort Terherne is perfect voor watersporters door de ligging: tussen het Sneekermeer en de Terhernster poelen. U bent welkom met u eigen boot of huur een boot.

Lees meer
Waterpark Oan’e Poel

De Terhernster Poelen voor de deur en een luxe bungalow met aanlegsteiger en een eigen boot, waarmee u zo de Friese wateren op vaart. Ideaal voor waterliefhebbers!

Lees meer
Waterpark Terkaple

Waterpark Terkaple is hèt perfecte vakantieadres voor waterliefhebbers! Thuiskomen doet u in de luxe waterwoningen met een eigen aanlegsteiger.

Lees meer
Waterpark Sneekermeer

Als u een waterliefhebber bent is Waterpark Sneekermeer perfect! Alle bungalows liggen aan het water, hebben een aanlegsteiger en een vaarverbinding met het Sneekermeer.

Lees meer
RCN de Potten

Watersportliefhebbers zijn hier aan het juiste adres! U verblijft namelijk direct aan het Sneekermeer in een bungalow met aanlegsteiger.

Lees meer
Landgoed Eysinga State

Friesland is een provincie voor natuur- en waterliefhebbers. Trek er op uit; fiets de complete Elfstedentocht of verken de Friese wateren per boot of in een kano.

Lees meer
Buitenplaats It Wiid

Luxe bungalows aan het water met aanlegsteiger, die omgeven zijn door de Friese wateren. Watersporters- en visliefhebbers zijn hier aan het juiste adres.

Lees meer
Waterpark Langelille

Op de grens van Friesland en Overijssel ligt Waterpark Langelille. Met name waterliefhebber zijn hier aan het juiste adres, want water is hier nooit ver weg!

Lees meer