Tivoli

Amusementspark Tivoli in Berg en Dal is geweldig voor kinderen tot twaalf jaar. Hier zullen ze zich heerlijk vermaken. Want alle attracties zijn perfect op deze doelgroep afgestemd. Lekker sjezen in de achtbaan en griezelen in het spookhuis het Griezelbos. De allerkleinsten raken helemaal in hun sas van de draaimolen, het discokussen en de trampolines. Zou het weer wat tegen zitten, er is ook een overdekt speelgedeelte. Na een dagje speelpret kunt u lekker smullen in het Restaurant de Wigwam of kiest u voor de snackbar de Smulhoek? Aan u de keuze!

Adres: Oude Kleefsebaan 116, 6571 BK Berg en Dal
Website: Tivoli

Bungalowparken nabij

Tivoli

De Oude Molen

Fietsen en wandelen, verken Nijmegen, ravotten in het buitenzwembad en 's avonds knus met z'n allen in een chalet. Op de Oude Molen is het mogelijk!

De Zeven Heuvelen

Tussen de glooiende heuvels, tegen de Duitse grens én bij Nijmegen ligt 'De Zeven Heuvelen'. Na een dag shoppen of wandelen kunt u ontspannen in het wellness centrum.

Park Schuttersoord

Schuttersoord is een kleinschalig park met een prachtige ligging aan de bossen van Groesbeek en Mook. Hierdoor is het park uitermate geschikt voor rust- en natuurliefhebbers.

De Riethorst

Rust- en natuurliefhebbers moeten op vakantie naar 'de Riethorst'. De Riethorst ligt in een schitterende streek die u prima per fiets kunt verkennen. Ook Nijmegen is vlakbij!

Bungalowpark Molendal

Molendal is een gastvrij park dat een goede keuze is voor rust- en natuurzoekers. U kunt hier eindeloos fietsen en ook een uitstapje naar Duitsland is zo gemaakt.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.