Windsurfschool Skills

Windsurfschool Skills is voor de beginnende surfer de ideale plek om het windsurfen te leren. Maar ook als u een opfris surfcursus zoekt of wellicht wilt u leren suppen? Dan is Windsurfschool Skills in het Friese Oudega een uitstekende keuze. De surfschool vindt u aan de Oudergaaster Brekken, perfect dus. Volwassenen en ook kinderen kunnen er terecht voor zowel een losse surfles als een cursus waar u binnen 5 lessen leert surfen. De lessen worden individueel of aan duo’s gegeven. Ook als u uw surf skills wat wil opfrissen, dan kunt u terecht bij Windsurfschool Skills. Bent u een gevorderde surfer en wilt uw surf skills uitbreiden met bijvoorbeeld beachstarten, trapezevaren of planeren? Ook dan kunt u terecht bij Skills.

Adres: Tsjerkewei 2a, 8614 JD Oudega
Website: Windsurfschool Skills

Samen surfen maar ook suppen is mogelijk

Wel graag actief het water op, maar surfen is toch niet wat u zoekt? Wat dacht u dan van suppen? Suppen is een snelgroeiende sport en dit is niet voor niets! Rustig peddelend, vaar je door sloten en meren. U kunt er voor kiezen om een les van 30 minuten te volgen waarin u de beginselen van het suppen leert. Maar u kunt ook kiezen voor een suptour over de Oudergaaster Brekken. U krijgt dan een kaart mee met verschillende routes. Leuk als een familie uitje of met een groep vrienden. Voor meer info en prijzen, verwijzen wij u naar de website van Windsurfschool Skills.

Bungalowparken nabij

Windsurfschool Skills

De Kuilart

De Kuilart ligt direct aan het water ‘De Kuilart’ en vaart u zo de Friese wateren op. Ideaal voor watersporters! Volg een zeil- en surfles en duik in het binnenzwembad.

Beach Resorts Makkum

Het IJsselmeer is een heerlijke vakantie locatie! Fietsen, wandelen, watersporten, alles kan! Kinderen kunnen zwemmen, terwijl u geniet op het zandstrand.

RCN de Potten

Watersportliefhebbers zijn hier aan het juiste adres! U verblijft namelijk direct aan het Sneekermeer in een bungalow met aanlegsteiger.

Landal Elfstedenhart

Landal Elfstedenhart is een kleinschalig en rustig vakantiepark. Voorzieningen zijn er nagenoeg geen, wat de rust ten goede komt!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.