Wrakkenmuseum

Je ziet meteen waar je moet zijn, want rond de boerderij waarin het museum huist, staan bijzondere voorwerpen opgesteld als ankers, een toren van een onderzeeër en kanonnen. Het museum is opgericht door de wrakduiker Hille van Dieren. Al decennialang verzamelt hij voorwerpen uit scheepswrakken.

Sommige objecten gaan zelfs terug tot 1650. Voor de kids ligt er in de achtertuin een spannend piratenschip waar naar hartenlust gespeeld kan worden.Het museum is open van april tot half november. Formerum Zuid 13

Formerum Zuid 13
8894 KH Terschelling Formerum

Bungalowparken nabij Wrakkenmuseum

Schuttersbos

Ruik de geur van de zilte zeelucht en geniet van de natuur. Vanuit dit park op Terschelling wandelt u zo de duinen in. Na genieten kan in de rietgedekte cottage.

Lees meer
Résidence Terschelling

Wanneer de veerboot Terschelling nadert, begint u het rustige eilandgevoel te voelen. Want Terschelling is een magische plek; stranden, duinen en vergezichten over zee.

Lees meer
Bungalowpark Tjermelân

De overtocht van twee uur naar Terschelling maken het u snel duidelijk: Terschelling, als ook Bungalowpark Tjermelân zijn ideaal voor een even-helemaal-weg gevoel.

Lees meer
Landal West-Terschelling

Het afwisselende landschap en het mooie strand maken van Terschelling misschien wel het mooiste Waddeneiland. Geniet van al dit moois op West-Terschelling.

Lees meer